google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Så prøver vi da bare med en MR scanning.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

21. maj 2015

Så prøver vi da bare med en MR scanning.

Jeg overlevede sku.. Ha Ha..

Jeg måtte vente i 35 minutter på at det blev min tur og hvis der er noget jeg ikke er god til er det ventetid. Ja og 35 min er jo ikke engang særlig meget på OUH.

Nå, men konklusionen på min håndled er at jeg muligvis har en seneknude og ikke karpal tunnel syndrom. De er dog ikke sikre, så jeg skal MR scannes og så må vi tage den derfra.

Jeg klarede både ventetiden og alle informationerne helt uden angst. Sejt ikk..?  :D

Efter turen fik jeg mig lidt frokost og nu ligger jeg bare og slapper lidt af. Kan godt mærke at min krop bruger extra kræfter pt. Jeg har hele tiden angsten i kroppen, er paranoid og totalt usikker på mig selv og bliver hurtig påvirket af mine omgivelser. Det gør mig super træt, men det skal ikke ha lov til at styre mig. Heldigvis er der nu kun 5 dage tilbage nu, til kommunen skal afgøre min sag og efter det, regner jeg med at kunne finde en masse ro igen.  Det bliver skønt.

Nu vil jeg slukke ørerne lidt og så glæder jeg mig til at lækker karbonade-date. <3

2 kommentarer:

 1. Seneknude? Ja, hvorfor ikke. Hvad kommer den mon af? Ærgerligt, du får indlagt endnu en ventetid. Men godt at du klarede det hele uden angst.
  Godnat. Vi tager til Berlin i morgen tidlig. Jeg glæder mig som et lille barn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er åbenbart en lige god artet knude, men de er ikke sikker på endnu om det er sådan en. Den kan sætte sig inde imellem led, sener osv.. Jeg ved ikke så meget endnu, men der er vidst bare sådan en lille væske bobbel.. spændende om det så også er sådan en.. Må vente og se hvad MR scanningen siger.

   Håber i får en skøn tur.. Jeg er lidt bagud med at læse blogs fordi vi har været nogle natteravne, men jeg må lige ha kigget din blog her i weekenden.. <3

   Slet