google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Dag 2 med lille Elsa.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. juni 2015

Dag 2 med lille Elsa.

Vi er nu igang med dag nr to, med den lille nye hamster og hun er bare så sød. I går besluttede vi os for at hun skal hedde Elsa. Navnet er efter is-prinsessen i Disney's Frost tegnefilm. Vi har været omkring mange navne, men vender hele tiden tilbage til det. Normalt er det nok ikke et navn jeg ville vælge, men det passer bare til hende.

Vi tager det helt roligt med hende, hun får lov til at snuse til os og hun kan sagtens lokkes til at kravle op på hånden. Er sikker på vi nok skal blive rigtig gode venner. Hun skal lige lære os at kende og selv om jeg gerne bare vil løfte hende op og kæle med hende, så er det bedst at vente til hun er helt klar.

  

6 kommentarer:

 1. Hvor er hun altså bare sød. Kan slet ikke lade vær' med at smile :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hun er virkelig dejlig, kan slet ikke få nok af hende..
   De er lidt hårdt at hun sover det meste af dagen.. ha ha.. :D

   Slet
 2. Fint navn til hende. Hun virker ret tillidsfuld - og da du bevæger tommeltotten, virker det som om, hun lige skal undersøge, hvad der skete - og egentlig gerne så, at den bevægede sig igen ;-) Hun er da snart klar.
  Hvad er det hvide i skålen i hendes bur?

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi tager små skridt, så skal det nok gå rigtig godt og jeg ved at med den rigtige tålmodighed, så skal vi nok bliver mega gode venner.. :D

   Det er meget fint chinchila sand.. De bruger de som bad.. :D

   Knus <3

   Slet
 3. Hun er vildt sød jeres lille Elsa :-)
  Nu mangler I bare et lille hus med have, som du ønsker dig så højt.
  Knus og en god dag også fra Maria, som har travlt med eksamen.
  Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hun er bare så dejlig.. <3
   Ja det ville være skønt at finde noget andet at bo i..

   Knus til jer og håber eksamen går godt <3

   Slet