google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Pludselig fryser man.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. september 2015

Pludselig fryser man.

Vejret er simpelthen så smuk i disse dag og jeg elsker at gå en tur ud på altanen og nyde solen. Burde nok gå lægere væk end altanen, men det er hvad jeg kan overkomme lige nu. Har virkelig også fået luftet godt ud i dag, men det er farligt for nu fryser jeg helt vildt. Det er virkelig med at passe på, nu hvor luften er lidt koldere end normalt.

Så nu har jeg fået det hele lukket igen, tændt lys og lavet mig en kop varm tyrkisk æble te. Jeg er hoppet under dynen på sofaen og nu tror jeg at jeg vil spille lidt Sims4. Kan i holde varmen?

4 kommentarer:

 1. Man skal virkelig passe på ja! Sagde sidste weekend at Sommer skulle have jakke på til marked med hendes farmor, da solen snyder med varmen! Men nænæ de er begge snot forkølet og jeg er blevet smittet :/ av av..

  Jeg har også svært ved at komme ud - eller Sommer's far er god til at tage mig med ud, men har mest lyst til at gemme mig under dynen hele dagen..

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du kommer hurtig over din forkølelse, god bedring.. <3

   Ja ind imellem er det dejligt når nogen kan lokke en med ud, når man har isoleret sig lidt for meget.

   Knus <3

   Slet
 2. Vejret er virkelig skønt i denne uge. Så herligt. Også her har døre og vinduer været åbne i dag, og jeg har været ude at klippe den hæk, vi aldrig nåede at klippe i juni, juli, august og det meste af september :P
  Og ja, det føles koldt indendøre i aften. Jeg har allerede for et par uger siden fundet mine undertrøjer frem. Ellers fryser jeg ned over ryggen. Hmmm tidligt i år.
  Ældstesønnen kom hjem mandag med en brandforkølelse. Jeg håber, jeg slipper.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig skøn lige nu, håber bare det gode vejr holder hele efteråret, men det er nok ønske tænkning. :D

   Håber han kommer hurtig igennem sin forkølelse og at i andre slipper..

   Knus <3

   Slet