google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Veninde hygge i Odense.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. september 2015

Veninde hygge i Odense.

Som jeg nævnte i et indlæg både i går og tidligere i dag, så var jeg i Odense i går med Anne-Mette. Vi var både i Bilka, rundt i Odense Centrum, Clinique eventet i Magasin og sluttede med IKEA. Vi fik lækker frokost på Jensen's Bøfhus og dessert på YogUp.

Jeg skubbede min forkølelse til side og så havde vi en super dejlige veninde dag. Havde lovet at jeg ville gi frokost, for det havde vi sgu ærligt fortjent, men ud over det købte jeg ikke rigtig noget. Det blev til et par små ting, men synes ikke rigtig der var noget jeg bare måtte ha'.

Jeg købte faktisk 3 ting, som jeg aldrig selv har købt før. En eyelash & brow brush fra elf, et eyebrow kit og en lip liner fra maybelline i Normal.

Ja det er lidt tosset, jeg er jo ikke lige frem beauty blogger eller makeup elsker, men jeg synes alligevel det er meget sjovt at prøve sig lidt frem og øve sig. Jeg har aldrig rørt mine øjenbryn og kunne aldrig drømme om at plukke dem, men kunne være jeg skulle prøve med en lille smule farve, tænkte jeg. Forsøgte også at finde en fin læbestift, men er ikke faldet over en god farve endnu. Det er jo rigtig svært, når man ikke kan prøve dem.

Ud over makeup'en købte jeg også 2 nye sofapuder i IKEA, men da jeg kom hjem, fandt jeg ud af at det var de forkerte jeg havde købt. Nå, men til 24 kr stk gider man ikke rigtig gøre noget ved det. Tror jeg vil prøve hækle nogle betræk til dem, men skal lige overveje en extra gang, hvordan de skal se ud osv..

Ialt var det virkelig en fed dag i går. Sådan en dag er virkelig guld værd og er med til at gi mig en masse fornyet og positiv energi. Ville ønske det var noget man kunne gøre oftere, men så ville det måske ikke ha samme positive effekt. Tak Giz for endnu en super skøn dag, glæder mig allerede til vi skal ses igen.

2 kommentarer:

 1. Så godt med en dejlig dag. Og pyt med puderne. Det er jo med til at give dig inspiration til at kreere noget selv ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de dage er virkelig guld værd.. :D
   Ja pyt med dem, håber jeg finder på noget og at håndledet vil være med

   Knus <3

   Slet