google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Advents-Kalender for Bloggere - Hvem sender til hvem.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. november 2015

Advents-Kalender for Bloggere - Hvem sender til hvem.


Havde egentlig en plan om at jeg skulle ha trukket lod i går, men var helt smadret efter Bloggertræffet, men nu fandt jeg tid. Vi er endt med at være 14 deltagere i dette års Advents-kalender for bloggere. Det er så skønt at i vil være med og jeg har besluttet at gøre det til en fast årligt tradition. Jeg tænker at jeg lige starter med at nævne reglerne igen for god ordens skyld.

 • I skal sende 1 pakke med 4 advents-pakker i, til den person som er blevet udvalgt.
 • Husk at skriv 1,2,3 og 4 advent på pakkerne. 
 • Man må bruge ca 100 kr ialt på pakkerne. Det vil sige ca 25 kr pr pakke.
 • Man må gerne bruge hjemmelavet ting eller sponsor ting, men det skal oplyses.
 • Kunne være hyggeligt hvis der fulgte et lille julekort med.
 • Pakken skal sendes i god tid, så den kan nå frem. Mit råd er senest d 23 november.
 • Hver søndag åbnes en pakke og deles med os andre på sin blog. 
 • Husk at link til hinanden.  
 • Brug gerne #BloggerAdvent Hvis du deler dine indlæg og billeder nogen steder.  

Jeg glæder mig helt vildt og er rigtig glad for at jeg nu kan vise jer, hvem i skal sende en pakke til. Den person som står ud for dit navn: er den du skal sende til. Jeg skal sende til Mie og det glæder mig helt vildt til :D Håber i indbyrdes selv kan bytte adresser via mail eller feks Facebook. I er velkommen til at bruge kommentar feltet og hvis der ellers er problemer så kontakter i mig bare. I kan evt skrive jeres mail i en kommentar nedenunder, så man let kan kontakte jer og få adressen.

Jeanette - www.jeasblanketanker.dk   -    Mie - mizzepii.dk
Linda - www.lindaeg.dk    -    Louise - eightytwo.dk
Stine - www.rosenbak.info    -    Simone - simonewarncke.blogspot.dk
Mette - mettedoctor.blogspot.dk    -    Sascha - livetidukkehuset.blogspot.dk
Louise - eightytwo.dk    -    Jeanette - www.jeasblanketanker.dk
Simone - simonewarncke.blogspot.dk   -   Michelle - michellerimmeblog.blogspot.dk
Sascha - livetidukkehuset.blogspot.dk    -    Mette - mettedoctor.blogspot.dk
Mie -  mizzepii.dk    -    Linda - www.lindaeg.dk
Charlotte - gnuffi.blogspot.dk    -    Marie - laesehestendks.wordpress.com
Randi - ilhja.dk    -    Stine - www.rosenbak.info
Michelle - michellerimmeblog.blogspot.dk    -    Randi - ilhja.dk
Marie - laesehestendks.wordpress.com    -    Charlotte - gnuffi.blogspot.dk 
Louise - lolesen.blogspot.dk    -    Tenna - tenaltz.blogspot.dk
Tenna - tenaltz.blogspot.dk     -   Louise - lolesen.blogspot.dk

Et lille tip til fragt, tjek gporto.dk ud.

7 kommentarer:

 1. Endelig, nøj hvor jeg glæder mig.
  Og jeg har jo fået dig, uha det bliver spændende... :)

  - Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også helt vildt og glæder mig så meget til at se hvad du finder på :D

   Knus <3

   Slet
 2. Så er det bare om at komme i gang :) Glæder mig helt vildt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også helt vildt..og det er utrolig at der nu er under en måned til..
   Tiden flyver virkelig bare fra mig for tiden. :D

   Knus <3

   Slet