google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Forberedelse til jul, hygge og afslapning.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. november 2015

Forberedelse til jul, hygge og afslapning.

Dag i dag startede langsomt. Vågnede kl 9 og gik direkte ud i et karbad. Så fik jeg ryddet lidt op, vasket tøj og håndklæder.

Kl. 11.30 blev jeg ringet op at en journalist studerende, som skulle stille mig et par spørgsmål til den artikel, David har skrevet om mig. Bare sådan lidt om, hvordan jeg synes det er gået osv. Det var ret hurtig overstået.

Fik nogle æbleskiver, som var tilbage fra i går, til frokost og skrevet et par blog-indlæg.Kl 14. havde jeg en aftale med min Mor. Manglede lidt ting til vores juledekorationer, så vi har været en lille tur i Enoflora. Jeg købte kun et langt fad og lidt glaskugler til min advents dekoration. Udover det, blev det dog til både en stor julestjerne og en amaryllis. Det er faktisk første gang jeg selv har en amaryllis, så glæder mig rigtig meget til den springer ud. Lover jeg nok skal vise jer begge blomster snart.

Til aften har vi bare fået en toast og nu står den på max afslapning. Synes jeg er helt vildt træt og i morgen skal jeg absolut intet lave. Fredag står den på hygge med Henriette, vi skal ha lidt god mad og se Vild med Dans finalen. Og så har Søren lovet at forkæle os med pandekager til dessert.

2 kommentarer:

 1. Jeg elsker Amaryllis - den er så flot. Hvilken farve bliver din?
  Jeg skal også ud og have en amaryllis - og også en julestjerne. SuperBrugsen havde nogle forleden, men de var meget mørkt røde - min skal være julerød ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt den i rød og jeg tror den skulle være samme røde farve som julestjernen.
   Jeg købte en julestjerne ved Enoflora sidste år og den holdt i flere måneder og jeg gav 30 kr for en stor flot en.

   Har lige delt et billede i et indlæg.

   Knus <3

   Slet