google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Aktiv December dag
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. december 2015

Aktiv December dag


Jeg har været utrolig aktiv i dag, startede med at bage småkager og derfor gik det lidt amok. Jeg fik pudset vinduer, vasket tøj, sengetøj, tæpper, håndklæder, gjort rent, støvsuget og vasket gulve, fejet udenfor og tømt opvaskemaskinen. Mangler stadig at gøre badeværelset rent, men det må blive i morgen. Ja og nu tror jeg faktisk ikke jeg gider gøre mere rent i år, eller i hvert fald ikke før efter jul. Er jo nok nød til at svinge en klud i ny og næ og når jeg engang har taget alt julepynten ned.

Klokken var omkring 17 da jeg var færdig og så var det ellers bare i bad og så var det tid til at lave aftensmaden. I dag fik vi hakkebøffer med løg, pomfritter, karotter og bearnaise. Når man har været aktiv, så et det altså bare perfekt med en hakkebøf. 

Som i kan se på billedet, så er min amaryllis nu sprunget helt ud, den er bare såå fin, elsker den. 

6 kommentarer:

 1. Wow! Er det en kæmpe altan i har, eller er det bare billedet der snyder? Ö

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke rigtige, jeg tror vores altan er omkring 3 meter lang. Vi har kun en rosenbænk derude og vores weber gasgrill.. Så billedet snyder nok lidt.

   Knus <3

   Slet
  2. Nåe okay :D Men super lækkert med en altan uanset hvad! Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at jeg havde en altan Ö

   Simone
   Microcut.dk

   Slet
  3. Vi er også glade for den og bruger den året rundt, men lige nu står vi på venteliste til at leje hus.. Jeg vil ha en have.. :P

   Knus <3

   Slet
 2. Ohhh - vi er ikke færdige med rengøringen inden jul - men det kommer jo nok. Skønt at få det gjort.
  Hvor er din amaryllis fin. Dejlig farve.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne nok også ha været mere grundig, men jeg gider simpelthen ikke det rengøring.. Var bare nød til at tage det værste, så jeg kan få ro i hovedet resten af december.

   Ja min Amaryllis er bare så fin.. elsker den.

   Knus <3

   Slet