google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hvad stiller man op?
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. april 2016

Hvad stiller man op?

Jeg har siden oktober 2014, haft store problemer med mit håndled. Det udviklede sig også hurtig til at gå op i armen og skulderen. Jeg har efterhånden været det hele igennem, både fysioterapi, kiropraktor, MR scanning, nerve undersøgelse osv. Det endt med at lægen på afdeling O på Odense sygehus, sagde at vi var nød til at se tiden an og hvis det ikke gik væk, ville han gerne tilbyde mig noget andet eller måske en operation, men han kunne ikke love at noget af det ville hjælpe. Han tror der sidder en lille bobbel af væske i mit håndled, men den kan ikke ses på scanningen.

Den sidste måneds tid, har jeg haft mange problemer med hele armen, det vil sige både håndled, arm, skulder og nakke. Det påvirker alt hvad jeg gør og især om natten, har jeg ondt. Samtidig ved jeg ikke hvad jeg skal stille op, jeg føler ikke jeg har lyst til at tage tilbage på sygehuset endnu, for er ærlig talt bange for at gå igennem en operation, i min hånd og så komme ud med et resultat, som måske er værre.

Derfor har jeg besluttet at prøvet lidt andre ting af i første omgang. Jeg har i dag været hos Massør for sjette gang. En sød Thai dame (Nordfyns Thaimassage), som kun tager 175 kr for ½ time massage. Hun hjælper mig virkelig, problemer er bare at det kun virker i nogle dage, så kommer smerterne og spændingerne igen. I dag har hun masseret mig med sugekopper og det var fandeme en skøn oplevelse, føler virkelig det har løsnet et eller andet i min skulder og håber godt nok, det holder ved. Hun startede med at suge en sugekop fast og så bevæge den rundt på området, det var en helt utrolig dejlig behandling. Hun har lovet mig at vi gør det samme i næste uge, når jeg skal over til hende igen.

Hun har samtidig givet mig navnet på en anden Thai behandler i Odense, som bruger en helt specielt teknik, som hedder "Vina Akupressur". Jeg har tjekket hans hjemmeside ud og tror sku jeg vil ofre pengene på at tage derind. Lige nu føler jeg ikke at jeg har mange andre muligheder. Det er pisse dyrt med alle de behandlinger, men jeg er ved at blive sindssyg af de konstante smerter i mit håndled og min arm. Jeg har ingen ide om, om han kan hjælpe mig, men det er vel et forsøg værd.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

6 kommentarer:

 1. Mange kiropraktør og visse massør symptom behandler kun, men jeg håber at det hjælper dig. Og ja det kan være mange penge mensmerte kan bare ødelægge så meget

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er nød til at prøve og så må jeg se, føler virkelig at der er sket et eller andet med skulderen, efter den sugekop massage.. Det har løsnet et eller andet i skulderen, så er det bare stadig håndledet som er noget bøvl..

   Slet
 2. Kender godt det med, at man nærmest har lyst til at gøre HVAD som helst, hvis det kan hjælpe med at lindre smerterne... Håber de finder en løsning, som kan hjælpe dig.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nu hvis jeg næsten gi hvad som helst for at mit håndled bliver normalt igen. Føler virkelig at den der sugekop massage har hjulpet på skulderen, men ikke på hånden.. Hader virkelig at jeg ikke kan bruge min hånd så meget, skal hele tiden tænke mig om og passe på..

   Knus <3

   Slet
 3. Gør det ondt, er man villig til at prøve næsten hvadsomhelst. Håber det hjælper på den lange bane.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nu har jeg valgt at holde pause med massagen. Skal til esbjerg og ha lavet en operation på en tand og frygter lidt at jeg skal forgælde mig op til begge øre for det. Heldigvis er min skulder okay og hånden har det rimeligt, så jeg skal bare passe lidt på i en periode.

   Knus <3

   Slet