google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Nyder noget "mig" tid.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

5. april 2016

Nyder noget "mig" tid.

Jeg vil starte med at sige at jeg faktisk har det rigtig godt. Det er normalt for mig at ha en perioder, lige før foråret, hvor jeg isolere mig en del og bare har nok i mig selv. Det er ikke fordi jeg ikke ønsker at være sammen med andre, men tænker bare ikke rigtig over det i den periode.

Den sidste uges tid har jeg brugt en masse tid med mig selv. Jeg har læst en masse, hæklet, broderet, set tv og bare været i mit eget selskab. Det er som om mit krop og mit sind lader op efter en mørk vinter.

Har faktisk også brugt en del tid på Ingress. Har stået for et par event på fyn, deltaget i en Ingress Operation og der er sket en masse nyt i vores fyn gruppe, så pt står jeg med det meste af ansvaret. Jeg nyder at ha lysten til spillet igen og at det kan lokke mig lidt ud, samtidig er det en god måde for mig at være social på. Jeg er ikke altid lige god til bare at sidde ved et bord og snakke en hel eftermiddag. Men at gå en tur igennem Odense, snakke og spille ingress, det er altså en god både at komme ud på og samtidig at være lidt social. Alt sammen i et omfang, hvor jeg føler mit sind kan være med og hvor jeg til hver en tid, kan stå at "toget" og tage hjem.

Søren har her i weekenden, båret min cykel op af kælderen og jeg har i dag fået den støvet godt af, givet kæden lidt smørelse og fået den forårs testet. Jeg tror det blev en lille test tur på ca 3½ km. Bare en lille hygge tur rundt i byen. Glemte helt at slå Endomondo til, så ved faktisk ikke helt hvor langt jeg kørte. Det var skønt at være oppe på cyklen igen og glæder mig til at bruge den meget mere.

Jeg har ikke engang fået svare på jeres beskeder, men det sætter jeg mig ned og gør nu.
Håber i alle har det dejligt og er klar til et smukt forår. <3

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Mig-tid er så nødvendigt - dejligt, at du har nydt det :-)
  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig vigtigere end man lige regner med.
   Heldigvis lærte jeg ret hurtig i mit forløb at det er noget jeg er nød til.. og så må man bare prøver nyde det..

   Knus <3

   Slet
 2. Åh mig-tid er jo altid dejligt <3. Jeg har lagt hele dagen på sofaen, med kæresten sendt ud af døren, og det bare herligt engang i mellem.

  Hvad er Ingress? Jeg bliver nysgerrig og selvom google er min ven, magter jeg ikke at bevæge musen i den retning :3..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så vigtig med den der alenetid ind imellem.. :D

   Ingress er et gps basseret underdørs spil til din mobil. En rigtig god måde at komme lidt ud på.. I mit indlæg er der et link til en lidt mere detaljeret forklaring :D

   Knus <3

   Slet