google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Veninde hygge og Blomsterfestival.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. august 2016

Veninde hygge og Blomsterfestival.


I dag har jeg været sammen med Anne-Mette i Odense. Hentede hende ved bussen lidt før middag og så gik vi sammen ind til centrum. Vi fik set en masse blomster og en masse butikker. Frokosten tog vi på Jensen's og så kiggede vi lidt flere blomster og lidt flere butikker. Jeg er pænt fattig, så det var ikke meningen, jeg skulle købe noget, men blev fristet. I Normal butikken købte jeg en duft til 49 kr, mangler virkelig en fin duft til hverdag. I Tiger butikken købte jeg et regnslag, jordbær lakridser og en mini skraldespand, som jeg vil bruge til brugte batterier. Til sidst købte jeg en parfume som hedder Hollister - Wave for Her. Den var på tilbud og så skulle jeg bare lige dufte. Det er farligt. Jeg fik den til 156 kr.

Som altid var det en super hyggeligt dag og jeg ville ind imellem ønske at Gizmo, boede lidt tættere på. Der kan gå længe imellem vi ses, men når vi gør, så hygger jeg mig altid 120%. Det er afslappet, ingen forventninger, en super god forståelse for hinanden og bare max hygge. Tak fordi du er dig <3

Som nævnt, så er der jo blomster festival i Odense igen og vi fik da også set mange blomster. Vi nåede ikke det hele, men jeg må indrømme at jeg er lidt skuffet i år. Jeg plejer at være blæst bagover, over hvor flot og hvor fascinerende det er, men i år var det en skrabet udgave, synes jeg. Har dog taget en del billeder og i kan da godt lige få lov til at se lidt.

     
https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Det lyder vel nok hyggeligt.

  hørte ellers i tv at det var endnu større i år, end de andre år, men større betyder jo ikke at det bedre.

  at kikke butikker kan være farligt, absolut, jeg falder også i nu og da, men det mest med krea ting eller ting til min hund.

  Læste at vi deler "job" at passe på sig selv og få det bedre er hårdt arbejde. Men jeg glad for muligheden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror de har spredt det mere ud over hele byen end det før har været, men feks er der stort set ingen blomster i selve gågaden og på rådhuspladsen fylder det store telt rigtig meget, så det tager pladsen fra blomsterne. Men det er jo nok også en smagssag.

   Jeg falder faktisk ikke ret tit i, når jeg kigger butikker, men det kan jo ske at man bliver fristet.. ha ha

   Okay, men det er også et enormt vigtig job og jeg er virkelig også taknemlig for at jeg har fået muligheden. Nogen gange kan jeg næsten ikke rumme det, når man ser hvad andre skal igennem.

   Knus <3

   Slet
 2. Ser ud og lyder til, I havde en rigtig hyggelig dag :) Det kan være en ganske farlig ting at kigge butikker... kender det selv, man skal ingenting have og så er der en masse som lige præcis DEN dag frister :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også, du skulle ha været med :D

   Engang imellem er det okay at lade sig friste lidt, især når man har fødselsdag. :D

   Knus <3

   Slet