google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Skal jeg undskylde min vægt?
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

16. september 2016

Skal jeg undskylde min vægt?

Jeg har nu været medlem af et motionscenter siden 2012 og i alle de år, har jeg bare trænet i noget gammelt træningstøj. Et par joggingbukser og en t-shirt. Det har sådan set været okay, men jeg kan godt mærke at det irriteret mig og nu hvor jeg er begyndet at løbe lidt mere på løbebåndet, så kan jeg godt mærke at jeg får mærker på mine inderlår. Derfor besluttede jeg mig for at nu vil jeg ha mig et ordenligt og smart sæt træningstøj.

Tanken var jo god nok, men virkeligheden er bare desværre en helt anden. Det i ser her på billedet er købt som en nødløsning. Det var på ingen måde det, jeg drømte om, men det er ok. Problemet er at det stort set er umuligt at opstøve træningstøj i min str. Jeg ved også fra mig selv at jeg helst skal en størrelse eller to op, når det kommer til træningstøj. Men at det skulle være så besværligt, det havde jeg virkelig ikke regnet med. 

Skal vi sige det sådan her: Jeg var i Intersport, Sport24Outlet, SportOutlet, Colosseum og ud af de 4 sportsforretninger, fandt jeg kun 1 bluse, som hang ved et restparti, som jeg kunne passe. Der var så at sige intet i størrelserne over 40/42, samtidig med at de er ret små i størrelserne. Alle 4 steder bad jeg om hjælp, men jeg følte virkelig at jeg skulle undskylde min vægt og sådan har jeg aldrig haft det før. Jeg er ikke ked af min vægt og normalt helt lige glad, men det her gjorde mig virkelig deprimeret. Jeg gik til opgaven med positivt sind, men var næsten grædefærdig, da jeg gik derfra.

Jeg var også i Bilka, Føtex og Zizzi. I Bilka fandt jeg et par tights, efter at ha prøvet nok 6-8 forskellige par. Ville gerne ha haft dem i korte, men de havde dem kun i lange, i er str jeg kunne passe. Jeg fandt også et par toppe og til aller sidst var jeg en tur forbi Zizzi, for at klage min nød. De var så søde og hjalp mig med at finde en løs bluse, som godt kan bruges til træning. Jeg har det okay, med det jeg har fundet, men føler mig sgu lidt uretfærdig behandlet. Jeg har brugt ca 700 kr, på tøj som er mere en nødløsning, end det jeg havde i tankerne. Jeg ved godt at jeg nok kunne finde en masse på nettet, men lige med træningstøj, vil jeg gerne kunne prøve det. Skal man bare acceptere at det er sådan eller?

Nå, men jeg har har prøvet at tage et par outfit billeder til jer. Egentlig var jeg ikke helt i humøret, men pyt med det. Jeg er glad for min krop og jeg er stolt af at jeg træner, så Fuck resten.

Overvejer faktisk at tage bikini på næste gang jeg træner, sådan en kan jeg sgu da få fat i.https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

11 kommentarer:

 1. Du skal da ikke undskylde din vægt 😬😱
  Tror du har været lidt uheldig - men vildt med så mange steder😓
  Kan anbefale også at kigge hos H & M det har jeg lige faldet i 😉
  God fornøjelse 💪🏻🏃🏼‍♀️👟

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil heller ikke undskylde, hverken om jeg vejer 60 kg eller de 114 kg, som jeg pt vejer.. Jeg har helt sikkert været uheldig, men det som kom bag på mig var at jeg var sååå uheldig. Og ud fra mine samtaler med personalet lød det ikke som om det er unormalt, det har det simpelthen bare ikke i butikkerne. Men jeg kan se nogen af dem har lidt på deres webshops.

   Jeg vidst ikke at h&m havde træningstøj?

   Knus <3

   Slet
 2. Argh hvor er det simpelthen for dårligt, at det ikke er til at opstøve godt træningstøj i store størrelser! Jeg kan blive SÅ frustreret over, at det skal være så svært for store kvinder at købe tøj i fysiske butikker. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst selv har købt tøj i en fysisk butik (jo, det var ved Lis G i Kolding for 3-4 år siden), for jeg er alt for følsom til den slags, fordi jeg bliver så ked af det, når jeg ikke kan passe tøjet i butikkerne. Derfor vælger jeg altid den lette løsning og køber mit tøj hos yoursclothing eller evans i England.

  Jeanette, du er så inspirende og super sej, synes jeg. Du har den dejligste indstilling til din krop, og du ser så skøn ud i dit træningstøj <3 Jeg ville gerne have samme afslappede forhold til min krop, så jeg elsker at læse om kvinder, der er glade for sin krop <3 Hjertelig tak for at skrive om det. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg føler mig såå uretfærdig behandlet, for mulighederne for de slanke kvinder er mange.. Er det ikke deres job at sælge sportstøj.. Åbenbart ikke.

   Normalt kan jeg også godt købe tøj på nettet, men jeg synes det er svært med træningstøj, da man gerne skal vælge en størrelse eller tog større end man plejer.. Jeg har tit shoppet tøj på feks ellos, men lige her ville jeg gerne bare kunne prøve det.

   Mange tak for de søde ord søde, det er dejligt at jeg kan inspirer andre. Kan godt gøre mig trist at så lidt kvinder er glad for deres krop eller udseende. Der er alt for mange der er usikre på sig selv. Det er trist at vi ikke er bedre til at omfavne forskellighed og bare acceptere hinanden som vi er.

   Krammer <3

   Slet
 3. Du skal bestemt ikke undskylde din krop! Jeg synes, det er sejt, at du står ved dig selv :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak søde, jeg føler heller ikke personligt at jeg skylder nogen en undskyldning, men når man for elevatorblikket flere gange på en dag fordi man gerne vil ha nyt træningstøj, så er det som at få en mavepuster.

   Tak for de søde ord, synes også selv jeg er ret sej. Har aldrig haft et problem med min vægt og er normalt helt ligeglad med hvad andre tænker..

   Knus <3

   Slet
 4. Vægten skal man aldrig undskylde for. Desværre forhandler de ikke tøj i store størrelser de steder du var. Mest fordi det er designertøj de sælger og den slags bliver ikke lavet til folk som ikke har en standard kropstype.
  Jeg ved ikke hvorfor men jeg finder det lige så træls og frustrerende som du gør, så meget at jeg aldrig ser efter træningstøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Flere har skrevet til mig at jeg skal prøve kigge i H & M, men når jeg kigger på deres hjemmeside ser det ud til at det også er et problem.. Synes virkelig det er dybt diskriminerede..

   Slet
  2. H&M har lidt og de er begyndt at have mere og mere til størrelser over 44/46.
   Jeg ved ikke om jeg vil kalde det diskriminerede men det er meget frusterende

   Slet