google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lorte Træning.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

1. maj 2017

Lorte Træning.

http://picasion.com/

Jeg er nu gået ind i min 5 trænings uge og det skulle fejres med en god træning. Desværre gik det ikke helt som planlagt. Jeg starter altid ud med 15 min, på Crosstraineren og den skulle ha gas. Det gik fint, men da jeg stod af maskinen, blev jeg voldsomt svimmel og måtte finde et sted jeg lige kunne sidde i fred. Følte virkelig at jeg skulle besvime og så kom angsten snigende.

Jeg sad på en step bænk, med hovedet ind mod væggen, i ca 10 minutter og så prøvede jeg at fjerne mit fokus. Satte mig stille ved en maskine og prøvede at fokusere på at lave øvelsen. Kæmpede mig igennem min træning og klarede da 70 minutter. Var ved at gi op, men jeg ved at når angsten rammer mig, så er jeg nød til at prøve bekæmpe den. Da jeg gik derfra, var angsten væk, men jeg var totalt udmattede.

Nu tænker i nok, hvad er grunden, min egen tanke er at det bare er fordi jeg har fået menstruation her i weekenden. Har dog aldrig haft en dårlig oplevelse under min træning før, så det er lidt skræmmende. Det sætter straks nogle tanker igang, men prøver slukke dem så hurtig jeg kan. Jeg skal helst ikke tænke for meget over mine anfald. De må ikke længere fylde for meget. Satser på at min træning på onsdag går bedre. Er virkelig stolt af mig selv, er kommet så langt. :D

Og til de rigtig bekymrede, så har jeg i forvejen en tid ved lægen om ca 2 uger, hvor jeg skal ha lavet et sundhedstjek. Det falder vidst lige på det rette tidspunkt. Det skaber altid noget ro i mine tanker.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

9 kommentarer:

 1. Synes det er stærkt at du fik bekæmpet angsten!

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde, er også ret stolt af mig selv.. <3

   Slet
 2. Hvor er det sejt at du fik kæmpet dig videre til træningen. Håber du kan bruge det til noget positivt til din træning i morgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved at det nok bliver lidt underligt at skulle til træning igen, men det skal ikke stoppe mig.. Håber på jeg glemmer det lidt når jeg først er kommet igang.. Håber bare ikke jeg får det dårligt igen..

   Knus <3

   Slet
 3. Du er simpelthen den aller sejeste! Hvor var det godt klaret af dig, at du så angsten i øjenene og trænede videre. Der er ikke noget at sige til, du var udmattet bagefter :-)
  Det lyder som det helt rigtige tidspunkt med et sundhedstjek :-) Kram til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde og jeg er helt enig, jeg er mega sej.. Det er faktisk længe siden at angsten har været forbi. Det er som om jeg nogen dage glemmer at den faktisk stadig er der.. Den forsvinder sgu aldrig.. men er kommet så langt..

   Knus <3

   Slet
  2. Du er nemlig kommet SÅ langt, fordi du er SÅ sej <3 Kram

   Slet
 4. Det er super godt gået, du fik bekæmpet angsten og kom igennem din træning. Du er sej <3

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig også en stor sejr, især fordi det her med svimmelhed tricker nogle ting, fra mit aller første angst anfald. Noget af det jeg frygter aller mest.. Men jeg klare det så godt.. :D

   Knus <3

   Slet