google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sims4 -Tag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

22. maj 2017

Sims4 -Tag.


Louise havde lavet et Sims4-Tag, på sin blog og det synes jeg, kunne være sjovt at prøve selv.
1000 tak for inspirationen søde. (Læs Louises indlæg her - SimsSøndag #3)

Hvor længe har du spillet The Sims 4?
Jeg har spillet med siden udgivelses dagen, tror det var 5 september 2014. Havde ellers lovet mig selv at vente, til det kom på tilbud, men kunne ikke lade være ( Indlæg - Kunne jo ikke lade være ).

Hvem/hvad har fået dig til at spille The Sims 4?
Faktisk har jeg spillet med siden Sims2. Tror faktisk jeg fik det med, da jeg oprettede mit internet ved yousee eller sådan noget. Ja og så har jeg bare spillet med siden. 3'eren spillede jeg utrolig meget og så kunne jeg så ikke lade være med at købe 4'eren, da det udkom.

Hvad elsker du mest ved The Sims 4 udvidelserne og stuffpacks?
Kan ikke udvælge noget bestemt, men tror det er de mange forskellige muligheder, der er med spillet. Samtidig skal jeg ikke bruge for meget energi på at tænke. Faktisk bruge jeg tit spillet til at slukke lidt for hjernen, hvis der er lidt uro.  

Hvad hader du mest ved The Sims 4 udvidelserne og stuffpacks?
Jeg synes hurtig man kan købe sig fattig, i en hel masse ting, man aldrig når at bruge alligevel.

Hvilke Sims 4 spil ejer du?
Grundspillet - The Sims4
Byliv (Udvidelse)
Nye Venner (Udvidelse)
Arbejdsliv (Udvidelse)
Ud at spise (Game Pack)
Spa-dag (Game Pack)
Vildmarksliv (Game Pack)
Hjemsøgt (Stuff Pack)
Tjekket Terrasse (Stuff Pack)
LuksusFest (Stuff Pack)
Julefest (gratis)

Der er stadig flere jeg gerne vil ha, men så længe jeg ikke har prøvet det hele af, i dem jeg har købt, så venter jeg med at købe flere. Kunne dog godt fristes, hvis der kom et godt tilbud. :D

Hvis du kunne tilføje en ny feature, hvad ville det så være?
Jeg har skrev om det før her på bloggen. Jeg kan ikke helt forstå at Sims4 er så smart et spil, men at det er så svært at spille sammen med andre. Så det håber jeg virkelig på bliver bedre i fremtiden.

Hvor længe håber du på at spille The Sims 4?
Har virkelig ingen ide, det er meget forskelligt, hvor meget jeg spiller. Tror jeg fortsætter til der evt kommer et nyt.

Vil du nogen sinde sælge hele din The Sims 4 samling?
Denne gang har jeg valgt at købe det hele online og tror ikke de kan sælges. Solgte hele min Sims3 samling, da jeg gik over til Sims4 og det fortryder jeg ikke.

Hvor mange penge har du ca brugt på The Sims 4?
Jeg har faktisk ingen ide, men det ligger nok ca på 1500 kr ialt. Når man regner det sammen, er det jo faktisk mange penge, men det er fordelt henover 3 år og det hjælper mig meget når jeg har brug for at slukke lidt for verden.

Har du nogen sinde sagt *Happy Simming* til nogen?
Kan godt ske at jeg har skrevet det til nogen, men tror aldrig jeg har sagt det. :D

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

5 kommentarer:

 1. Super dejlig svar søde! En fornøjelse at læse dine svar :)
  Og er helt enig med dig - det kunne være fedt, at det var nemmere at spille sammen med andre :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det var så hyggeligt at lave den.

   Kunne faktisk også godt selv finde på at lave min egen engang, men nu må vi se..

   Jeg fortstå virkelig ikke hvorfor de er så længe om at regne ud hvornår vi kan komme til at spille med hinanden.. Det må da snart blive en mulighed..

   Knus <3

   Slet
  2. Jeg læser gerne med - og er sikker på jeg også kan overtales til at være med - hvis du laver din egent på et tidspunkt ;)

   Helt enig. Det havde jeg bare ikke tænkt på, da jeg selv svarede på spørgsmålene. Det burde virkelig snart være en mulighed - det kan vel næppe være så svært?

   Knus <3

   Slet
 2. Det er så hyggeligt at læse om jeres spil, selvom jeg ikke selv spiller :-) Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du synes det er hyggeligt at læse med..

   Knus <3

   Slet