google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Egeskov Marked 2017
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

16. september 2017

Egeskov Marked 2017


I går var jeg en tur på Egeskov Markedet på syd Fyn, sammen med Anne-Mette og Henriette. Tror det er tredje gang Anne-Mette og jeg er dernede sammen, så nu må det være en tradition. Henriette spurgte allerede sidste år, om hun måtte tage med og det måtte hun selvfølgelig gerne.

I år har de ændret lidt på Egeskov. Normalt ligger det tredje onsdag i september, men de har rykket det, så de kan holde åbent hele weekenden.

Vi var dernede kl 14, da de åbnede og sikke en pløremark. Det regnede ret meget i starten og der var
mudder over alt. De forsøgte at køre rundt med en stor gummiged og smide flis på, men det virkede som om, han gjorde det hele meget værre.

Vi havde virkelig et par skønne timer sammen. Jeg købte ikke rigtig selv noget, det blev kun til 2 poser krydderier og en lille pose mini hama perler. Henriette og Anne-Mette shoppede vidst også nok for os alle 3. Ha Ha..


Vi stødte også på en frisk viking som havde noget enormt lækker mjød. Vi måtte da også forbi Valravnen 2 gange og både Anne-Mette og Henriette måtte da også handle med ham. Jeg fortryder nok lidt at jeg ikke også købte en falske eller tre med hjem, men er gået i spare-mode, efter min bøde den anden dag. Er lidt overrasket over at jeg fik tøserne med derfra igen, tror gerne de ville flytte ind i teltet. Burde nok sende dem på Vikinge "ophold" eller finde et par vikinger til dem. :D

Tiden gik alt for hurtig, klokken var mange og vi var pænt trætte af mudder, så gik tilbage til bilen. Nu skulle det blive godt at komme ind i en lun bil og finde hjemad. Men nej, så let er der intet der er vel.. Bilen gravede sig ned i mudret og vi måtte vente i 25 minutter på en traktor, som kunne trække os fri. Lige der kunne vi godt ha brugt et par friske vikinger. Det lykkedes heldigvis og vi kom alle sikkert hjem. Tak for en dejlig dag. <3


https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

7 kommentarer:

 1. *Hahahahahahha* Ja vi har vist fået mudder nok for i år. :D Og ja det ville ikke være helt skidt med en viking. :D Så vil der måske være mjød nok. Og selv tak. Det var super hyggeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor finder man lige et par friske vikinger til jer, nu til dags.. :D
   Findes der mon noget der hedder vikinge-dating.dk?? ha ha.. Og der skal stå på deres profil at de godt kan trække kvinder fri af mudder og at de har masser af mjød.. ha ha..

   P.S: Jeg er lidt overtræt.. Ha Ha..

   Slet
 2. Tak for de fine ord.
  mvh Valravnen

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt og tak for en god oplevelse i jeres bod.. ;)

   Knus Jeanette

   Slet
 3. Jeanette, hvis du finder en masse single vikinger, så må du også godt sende en min vej :-D Kram til dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg lover at hvis jeg en dag løber ind i sådan en flok, så er der også en til dig.. Ha Ha.. :D

   Knus <3

   Slet