google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Julegaver.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

26. december 2017

Julegaver.


Havde egentlig mest lyst til at vise jer, hvad jeg har givet andre i julegave i år, men har ikke nogen billeder og tænkte, det måske bare ville ende med et længere kedelig opremsning. Jeg synes selv jeg har fået købt nogle gode julegaver i år og hvor ville jeg dog ønske, det var mig, der var 4 år og ønskede mig et lyssværd. Julen var bare helt magisk, da man var lille ikk??

Jeg har fået såå mange dejlige julegaver i år. En taske, en citatkalender, en lille glas engel med søde ord, en personlig kalender med skønne billeder, elektronisk salt og peber kværn, gavekort til matas og bilka. Søren og jeg, har også til sammen, fået gavekort til Bones, Biografen og til en Brunch. Ja og så til den sidste ting, som på mange punkter var lidt magisk. Søren havde snydt mig lidt i år. Havde ellers fået at vide at der ikke var råd, men han har sgu købt en røremaskine til mig.

Jeg elsker at bage og stå i køkkenet, men mit håndled og min arm er bare aldrig blevet sig selv, efter min hækleskade for 3 år siden. Jeg er sååå glad for min nye røremaskine og har bare hele tiden lyst, til at lavet et eller andet i den. Den blev testet i går. Bagte boller og lavede en frikadellefars. Måske lidt pjat med den fars, men det var sjovt. Er den ikke bare flot?


Min Mor og jeg har til tider lidt svært ved at vise omsorg og kærlighed til hinanden, men synes vi øver os. I år har hun købt gaver, som overraskede mig ret meget. Jeg har fået en super fin citatkalender. Har set dem før, men den stod ikke på ønskesedlen, er dog mega glad for den. Det er sådan en ting man ønsker sig, helt uden at vide det. Den er såå sød. Hun havde også købt en taske til mig, et gavekort til bilka til træningsbukser og en lille sød glas engel, med lidt søde ord. Jeg er ikke helt van til at min Mor kommer med sådanne *erklæringer*, men er rigtig glad for den. Tak mor <3 Og tak til alle i andre for nogle super dejlige julegaver, kunne ikke ha været bedre. <3


https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

12 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige sager, jeg er altid hel i chok over, hvad man får med sig hjem :D

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig nogle dejlige gaver, jeg har fået. og du har helt ret, man kan blive helt chokkeret.. :D

   Håber du har fået nogle dejlige gaver og haft en skøn jul..

   Knus <3

   Slet
 2. Det var da nogle helt igennem fantastiske gaver!
  Og sikke en fantastisk overraskelse du fik af Søren :D

  Håber du kommer godt ind i det nye år <3

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er virkelig også glad..
   Har bare hele tiden lyst til at lave noget i den røremaskine.. :D

   Mange tak søde, håber også du kommer godt ind i det nye år. Knus <3

   Slet
  2. Kan jeg godt forstå. Jeg ville bage konstant hvis jeg havde sådan en dejlig maskine!

   Mange tak <3

   Knus <3

   Slet
  3. Jeg har haft den igang nu 5 gange siden jeg fik den.. Ha Ha..

   Har også fået lavet mig en surdej, så nu er der ingen undskyldninger.. Har næsten lige taget et rugbrød ud af ovnen.. :D

   Den er altså guldværd.. og jeg får slet ikke ondt i min dårlige arm.

   Knus <3

   Slet
 3. Sikke en masse dejlige julegaver, du har fået <3
  Hvor er det dejligt, du fik den flotte røremaskine, så du kan aflaste dit håndled, men alligevel være i køkkenet :-)
  Og hvor er din mor dog sød at give dig sådanne kærlighedserklæringer <3
  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja alt for mange dejlige ting, er såå glad.. :D
   Ja den røremaskine er jeg bare helt vildt glad for..
   Har allerede haft den i brug flere gange..

   Ja det er nogle rigtig søde ting mon mor har givet mig.. <3

   Knus <3

   Slet
 4. Sikke en masse skønne gaver. Jeg kan godt forstå du er glad for dem alle sammen.

  Jeg fik en røremaskine sidste år, og det er helt fantastisk at have sådan en. Jeg bruger så meget mere tid i køkkenet efter jeg har fået den. Jeg har det nemlig på præcis samme måde som dig. Jeg har lyst til at lave noget i den hele tiden.
  Det er også magisk, når man bliver så glad for det man får :-)

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja alt for mange dejlige gaver, er glad for det hele..

   Jeg lavede et franskbrød i min røremaskine i går aftes, men synes den hoppede lidt.. ved du om det er normalt.. vi har tjekket om krogen stødte på, men det gør den ikke.. Måske dejen bare var lidt sej i det.

   Knus <3

   Slet
  2. Jeg har før hørt om nogle røreskåle der hopper lidt. Min 'vipper' lidt fra side til side ind i mellem, så jeg tror det er når den får lidt modstand, at den bevæger sig. Men det er nok en god at holde øje med, om den bliver ved med det :-)

   Knus<3

   Slet
  3. Jeg skrev til electrolux og de svarede ret hurtig.. De skriver at jeg ikke skal følge opskrifterne, men deres hastighedsanvisning.. Så når det feks er en lidt sej dej, med dejkrogen, så må den kun køre på max 2. Så hvis bare jeg holder mig til den regl så er alt fint. Så det må jeg nok hellere holde mig til..

   Knus <3

   Slet