google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: ToGo Te sæt *Min Yndlings Te* - GiveAway.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. december 2017

ToGo Te sæt *Min Yndlings Te* - GiveAway.


For noget tiden siden, stødte jeg på firmaet *Min Yndlings Te* på Lise Sommerlund's Blog. Og da jeg elsker te, blev jeg vildt nysgerrig og måtte undersøge sagen lidt nærmere. Kirsten fra *Min Yndlings Te* er lidt af en urte nørd og hun sætter en stor ære i at udvælge og selv blande sin te, af friske økologiske urter.

Fra jeg så de her nye *ZeroWaste ToGo* te sæt på Instagram, var jeg bare helt forelsket. De er faktisk så nye at jeg ikke engang kan finde dem, på Hjemmesiden endnu. Ideen med sættet er at man bruger termo koppen, kommer sit lille te æg i og så spare man emballagen, som vi tit ikke tænker over, skader vores miljø. Ingen pap krus, ingen unødvendig fremstilling, ingen te poser eller andet spild og når du er færdig, kan du komme de brugte urter, ud i haven. Jeg er bare generelt fan, når et produkt er *ZeroWaste*.

Kirsten som har *Min Yndlings Te*, har givet mig lov til at lave denne lækre GiveAway og forkæle 3 af jer, med et af hendes fine *ZeroWaste ToGo* Te sæt. Sættet indeholder en termo kop, et teæg og en rød, blå eller grøn teblanding, alt efter hvilket sæt du ønsker. Du kan se de forskellige te-blandinger på hendes hjemmeside: MinYndlingsTe.com

For at deltage skal du:

 • Fortælle i kommentar hvilken farve dit *ZeroWaste ToGo* te sæt skal ha?
 • Skrive hvor du ville tage din termo kop med hen?
 • Huske at skrive dit navn og din mail i din kommentar.
 • Like min Facebook side.
 • Du skal ha adresse i Danmark. 
 • Du må gerne dele dette indlæg på de sociale medier. (Frivilligt)

Jeg trækker en vinder Søndag d. 17 December og imens i venter, synes jeg bestemt i skal smutte ind forbi *Min Yndlings Te* Instragram profil. Kirsten har skønne billeder og nogle små dejlige videoer, hvor i også kan se mere til dette fine *ToGo* te sæt.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

39 kommentarer:

 1. Det skal da være den lyserøde der skal med til Kroatien til sommer 🤞🤞 Marialundpedersen@gmail.com
  God jul

  SvarSlet
 2. Åhhh farven er svær. Men tror jeg vælger blå. Og hvis jeg var så heldig at vinde, så ville jeg nok tage den med ned til vandet og nyde udsigten der på en solrig Vinter-dag.

  Anne-Mette Højbjerg - gizzerdk@gmail.com - www.giz-blog.dk

  SvarSlet
 3. uha, skal, skal ikke, selvfølgelig skal den være lyserød (overvejede kraftigt den hvid/blå)
  Jeg vil bringe min med på arbejdet hver dag, vil mægtig gerne blive bedre til at drikke te istedet for kaffe.

  Julekram,
  Louise
  hello@louisewolff.dk

  SvarSlet
 4. Den feminine lyserød, både fordi farven er smuk, men også fordi lakridsrods te (den røde teblanding) er blandt mine yndlings te! Jeg ville have den med på biblioteket og på læsesalen, når jeg skal i gang med den sidste fase af specialeskrivningen i januar.

  SvarSlet
 5. email: malenebr@hotmail.com - ups :)

  SvarSlet
 6. Blå.
  Jeg ville tage den med på mine gåture med hunden, vi holder tit pause i parken, så det kunne være skønt at have te med på de kolde dage :)

  Louise Jensen
  Louisej-91@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg ville elske det hvide krus.. Jeg ville tage det med når jeg skal ud i kulden. Og når det er så nemt og der er låg på, ville jeg ikke være bange for at have den med i bilen... (og siddende i min kopholder på min kørestol!) 😎

  Julie Strube
  juliestrube92@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for?
  you made blogging look easy. The overall look of your site is
  great, as well as the content!

  SvarSlet
 9. Dejlig giveaway! Jeg kunne virkelig godt tænke mig det grønne sæt!🤗❤ og jeg ville tage sættet med på skovtur med familien. Jeg elsker virkelig "Min yndlings te" og det ville være SÅ fedt, at være en af de første, der fik fingre i sættet! ❤❤❤ Glædelig jul søde!
  Lise Sommerlund
  Lise@lisesommerlund.dk

  SvarSlet
 10. Ihhhh hvor lækkert!!
  Helt klart den lyserøde til mig! 😍🌸

  Det bliver min tro følgesvend til jobbet også imens så kan teen holde sig dejlig varm!

  SvarSlet
 11. Hov glemte at skrive min mail er godskesenrasmussen@hotmail.com

  SvarSlet
 12. Grøn ville være fantastisk.
  Faktisk skulle kruset ikke være til mig, men min søde veninde der skal til at pendle i det nye år, så tænker en god termokop kunne være perfekt til hendes længere rejser med offentlig transport. Ville være fedt at vise at jeg tænker på hende selvom hun flytter.

  Maja Holmgren // majaholm94@gmail.com

  SvarSlet
 13. Ej hvor hyggelig en giveaway altså! <3
  Jeg vil elske at vinde det hvide eller lyserøde sæt :) Jeg kan slet ikke vælge, hvilket et der er flottest. Så hvis jeg bliver den heldige, må du meget gerne vælge for mig.


  Sus L. Hansen
  Qilsus@gmail.com

  SvarSlet
 14. Jeg er vild med den grønne. Den skal med i bussen på vej til job

  VH. Dorthe billedorthe@gmail.com

  SvarSlet
 15. Jeg er helt vild med det grønne sæt. Synes virkelig det er en pæn grøn farve.
  Jeg ville uden tvivl bruge koppen hver dag på arbejde, eller hvis jeg skal på en længere køretur.

  Louise T. Timmermand
  louisettimmermand@live.dk

  SvarSlet
 16. Den skal helt klart være lyserød! Jeg ville tage den med i skole hver dag. Jeg elsker at få en god kop te i løbet af formiddagen, men jeg ejer på nuværende tidspunkt ikke en termokop, så det er rigtig svært at tage te med nogen steder, så det kunne være så lækkert at vinde!

  Sara Skovdal
  saraskovdal@hotmail.com

  SvarSlet
 17. Sikke dog en dejlig GiveAway. :) Jeg holder meget at te. Mit sæt skal være blåt. Jeg vil tage min termokop med i skole, så jeg i løbet af dagen kunne få mig noget dejlig varm te. :) Eller i ungegruppen, hvor vi bare sidder og hygger os. Katja Siemoneit Eerslew. siemoneit2006@hotmil.com

  SvarSlet
 18. Sikke dog en skøn GiveAway. Jeg holder meget af te. :) Mit sæt skal være blåt. Jeg vil tage koppen med mig, når jeg skal i skole, og i Ungegruppe, så jeg kan få noget te i løbet af dagen. Katja Siemoneit Eerslew siemoneit2006@hotmail.com

  SvarSlet
 19. Jeg vil tage den lyserøde med på job :) Jeg arbejder med misbrugsbehandling - og min the bliver altid kold... så den vil gøre en stor forskel :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Husk at skriv navn og mail..
   og kan ikke se du har liket min Facebook side??

   Knus <3

   Slet
 20. Jeg ville elske at tage det mintgrønne med i skole hver dag! :-)
  Mit navn er Lea Flintholm Sørensen og min mail er lea.f.s@hotmail.dk

  SvarSlet
 21. Sikke en skøn give away <3
  Lyserød er min favorit, og jeg ville tage det med ud i min have :-)
  Kram fra Louise Olesen
  Lolesendk@gmail.com

  SvarSlet
 22. Årh jeg er også bare fan af alt der bekæmper madspild og spild i det hele taget. Får så dårlig samvittighed, når jeg hver dag bruger de klassiske teposer.
  Jeg ville elske at kunne tage det blå Zero-waste-sæt med på gåture til vandet og naturligvis med til de lange gymnasiedage.
  Kh. Laura Mikkelsen (lmekstra@gmail.com)

  SvarSlet
 23. @jeasblanketanker “DONE” ✍🎅👍🍀 WOW Ville da være total klasse også dejligt at vinde så "FIN” en (Glædelig jul)-præmie.. Nice GAW Prøver lige "LYKKEN" og håber på "HELDET" Krydser fingre for vildt.. ✍😉👍🍀

  SvarSlet
  Svar
  1. Husk at skriv din mail, så jeg ved hvordan jeg kan få fat i dig, hvis du er den heldige.

   Slet
 24. Åååårh den lyserøde er SÅ fin (det er de allesammen)!
  Emma Haldan
  Emmahaldan@outlook.dk

  SvarSlet
 25. Årh hvor er de fine! Hvis jeg var så heldig at vinde skulle det være grønt! Og så skulle det med alle steder for jeg elsker the, hele året rundt. Men lige fortiden skal det bare med i skole og til eksaminer :D

  Kh Sarah

  Sarahno91@hotmail.com

  SvarSlet
 26. Jeg vil gerne vinde den hvide, den er meget fin og enkel.
  Min kop skal med I bilen på vej til arbejde.
  Mail : uldepigen2000@yahoo.dk
  Navn : Kamilla Uldal

  SvarSlet
  Svar
  1. Husk at like min Facebook side. :D

   Knus Jeanette.

   Slet
 27. Wauw ikke blot er dette krus helt fantastisk, men det er også gennemtænkt.
  Jeg har altid min the med mig i bilen på vej til job, men også på jobbet bliver mit termokrus flittigt brugt. Jeg elsker lyserød, så det ville være den farve som jeg ønsker mig, hvis jeg skulle være så heldig at vinde.
  Kærligst Maj - maj.andreasen@gmail.com

  SvarSlet
 28. Det skulle være lyserødt! Den farve er normalt slet ikke mig, men den farve er bare så fin og det er bestemt en fordel, at det er drypfrit og virkelig fint :) Skulle have det med rundt på diverse biblioteker og andre steder til projektskrivning og senere til undervisning på uni i foråret :D

  Har liket din Facebookside ;)

  Mange hilsener
  Carina - carinahjort@yahoo.dk

  SvarSlet
 29. Jeg vil vælge den hvide og tage den med på arbejde ☺ mit navn er Sabrina Husum og min mail er husum_1@hotmail.com

  SvarSlet
 30. Den røde. Jeg er så glad for din anbefaling. Elsker urte te. Jeg er lærer og hvis jeg vinder skal koppen naturligvis med på arbejde. Hver dag.
  Glædelig december..

  SvarSlet
 31. Den lyserøde 😍😍😍

  Glædelig 3 søndag i advent lige om lidt ❤

  Simone Husum Jørgensen
  Simonehusum123@gmail.com

  SvarSlet
 32. Jeg vil gerne vinde den grønne, som skal med på køreturen hver morgen fra 1.1.18, hvor jeg har fået nyt job :) Glædelig jul, Maria Rømer, mariaromer87@gmail.com

  SvarSlet
 33. Den grønne <3 som skal med til alle de kølige hundetræninger. Og alle de andre - the er jo fantastisk til alt 😊

  Anne Gisselø
  Anne.gissel@gmail.com

  SvarSlet
 34. Jeg vil tage den blå kop med ud på mine mange gåture i skoven <3

  sfeldborg@gmail.com

  SvarSlet