google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Valentins Dag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

14. februar 2018

Valentins Dag.

Her hos os, fejre vi ikke rigtig Valentinsdag. Det er ikke fordi jeg ikke bryder mig om tanken, men jeg tror bare, vi er bedre til vores egne små traditioner.
Hvis Søren var troppet op med blomster og chokolade, ville jeg blive lige så glad, som hvis vi går en tur og ender med at bestille takeaway. For mig handler det ikke om, hvad vi laver, men blot at vi er sammen.

Søren og jeg mødtes i Odense i eftermiddags, hvor vi lige havde en aftale, med et par af de andre spillere fra Ingress. Bagefter ville vi så gerne ha været en tur forbi Arkaden Food Market, men der var sindssygt mange mennesker. Derefter forsøgte vi at få et bord på Mamma's, men også uden held. Så vi endte med at køre forbi Bull's og tage et par burgere med hjem.

Jeg elsker at der er så mange forskellige måder at fejre Valentinsdag på. Det vigtige er jo at man gør det til sig eget, uanset om man kan li dagen eller ej. Det er ikke sikkert at det behøver indeholder røde roser og hjerter. Jeg vil slutte af med at ønske jer alle sammen, en *forsinket* glædelig valentinsdag. Husk nu at i er dejlige som i er.  Jo mere vi elsker os selv, jo mere kærlighed har vi også at dele ud af.

Kæreste Søren, du er mit et og alt. Elsker dig helt rundt om hjørnet og tilbage igen.
Tak for dig, du gør mig lykkelig hver eneste dag. *Kys*

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Sådan et dejligt indlæg. Dejligt at høre I havde en dejlig Valentines dag.

  Selv synes jeg det er opreklameret, og jeg gider faktisk ikke 'fejre' det. Jeg vil hellere fejre kærligheden alle andre dage, hvor man ikke bliver 'dikteret' det. Min kæreste var så også på aften-arbejde, så vi så slet ikke hinanden i går. Og heller ikke i dag. Så vi fejrer kærligheden i weekenden :-)

  Du er bestemt også dejlig som du er, så glædelig 'forsinket' valentinsdag, søde<3

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak for den besked søde, det var virkelig hyggeligt.

   Håber i får en skøn weekend.. Knus <3

   Slet
 2. Det lyder til, I havde en rigtig hyggelig Valentinsdag. Jeg er også fortaler for at give hinanden og sig selv kærlighed hver eneste dag, men jeg har nu heller intet imod en omgang pladderromantik på Valentinsdag :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar, det var også hyggeligt.. Jeg synes bare man skal gør det som føles rigtig. Jeg er bare glad for at lave noget med kæresten, så er det lige meget hvad vi laver..

   Knus <3

   Slet