google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Brunch på Cuckoo's og Livsstils Messe.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. marts 2018

Brunch på Cuckoo's og Livsstils Messe.

I forrige uge, faldt jeg over et par Brochure, da jeg var oppe og handle. Det var til Bolig og Livsstils Messen og var inklusiv, gratis vip indgang. Snuppede et par stykker med hjem og spurgte Anne-Mette, om hun ville med. Havde ikke helt regnet med det, men hun svarede med det samme, at det ville hun rigtig gerne.

Jeg har også længe, gerne ville prøve Cuckoo'ss Nest Weekend Brunch Buffet, i Odense. Man kan få Brunch til 159 kr inkl drikkelse. Så vi valgte at slå det hele sammen og det var helt perfekt.

Jeg er virkelig positivt overrasket, over deres weekend brunch og den kan klart anbefales.Tror faktisk også de griller deres bacon og pølser, det smager himmelsk. Det er alle pengene værd og de har virkelig også bare, en super hyggelig stemning og kanon god service. Prøv det, men husk at bestil bord først.


Jeg vil gerne indrømme at jeg var lidt skeptisk, i forhold til Bolig og Livsstils Messen. Mest fordi jeg ikke selv, går særlig meget op i bolig og indretning. Jeg blev dog positivt overrasket. Det var en stor blanding af møbler, kunst, camping, delikatesser, massage apparater, biler, skønhedsprodukter osv.. Der var helt sikker noget for alle. Jeg købte ikke selv noget, men det var en skøn oplevelse. Vi faldt i snak med mange dejlige udstillere og gik derfra, fuld af glæde og inspiration.


Der var såå mange spændende ting og pludselig var det meste af dagen gået. Vi nåede dog også at køre en tur i Genbrugshallerne, Bazaren og Bilka, inden Anne-Mette igen skulle hjem til Faaborg. 1000 tak Giz, fordi du ville med og for en super hyggelig dag. Håber snart vi kan finde flere spændende messer, vi kan besøge.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Årh lyder som om I havde en rigtig dejlig dag. Jeg var på messen i Marienlyst Centret forrige år og der syntes jeg ikke der var noget, der fangede mig. Men ser ud til fra dine billeder, at der er kommet nye standholdere til.

  Og tror da også lige jeg skal forbi Cuckoo's Nest til en gang brunch. Det ser i hvert fald lækkert ud.

  Go' uge til dig :-)

  kh
  Louise M

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var rigtig mange boder som slet ikke var os, men der var faktisk flere som fangede os, end vi regnede med. Vores forventninger var skruet helt ned, men blev positivt overrasket. :D

   Ja du skal prøve deres weekend brunch buffet.. det er såå godt..

   Håber også du får en dejlig uge..

   Knus <3

   Slet
 2. Dejlige fotos fra en dejlig dag <3 Jeg bliver helt sulten af jeres mad :-) Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig også en skøn dag og utrolig dejlig mad...

   Knus <3

   Slet