google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Faaborg's Helse og Alternative Messe.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. september 2018

Faaborg's Helse og Alternative Messe.

(Reklame - Sponsoreret af Faaborg's Helse og Alternative Messe)

I dag, har jeg været på en ret spontant tur til Sydfyn, for at besøge Faaborg's Helse og Alternative Messe, sammen med Anne-Mette. Vi har længe snakket om at vi gerne, vil prøve en helse eller alternativ messe, men det er bare aldrig blevet til noget. I går aftes, skrev jeg så lidt sammen med arrangøren Peter og han ville gerne, gi os to billetter til messen. Det var jo bare helt perfekt.

Der er 22 forskellige boder på messen og tro mig, når jeg siger at der er en helt speciel stemning, til sådan en messe. Jeg synes virkelig at alle var såå søde og imødekommende. Anne-Mette og jeg har før været på messe, men det her, var virkelig noget helt særligt. Jeg kan desværre ikke, fortælle om alle de dejlige mennesker, vi mødte på messen, men vil gerne lige nævne et par stykker.

Vi mødte Shaman Søren, der fortale om kraftdyr og krystaller. Det var super spændende og jeg har allerede være hjemme og google mig, til lidt mere info, om mit kraftdyr. Mit kraftdyr (totemdyr) er Støren. Det er bestemt noget jeg vil prøve læse mere om. Han havde mange krystaller og smukke sten med og er virkelig en spændende og inspirerende person.


Vi mødte også Gitte, som bad os om at trække et tarotkort og hun ramte ret meget plet, ved os begge to. Hun fortale at jeg er ved at ha et gennembrud og vi talte om at jeg jo faktisk indeni, føler at jeg allerede har sejrede. Hendes ord var virkelig rørende. Hun afholder også klarsyn's aftener og det skal vi helt sikkert prøve. Kan næsten ikke vente. Jeg var helt forelsket i alle hendes fine kort og en eller anden dag, er jeg nok nød til at ha fat i et sæt selv.


Vi mødte også Mette Willum som er Spirituel Guide og Healer. Hun bad mig også trække et natur kort og det blev hybenrosen. Hun fortalte at jeg lever meget med hjertet. Jeg har brug for masser af kærlighed, både at gi og tage. Jeg lever meget for andre mennesker, men skal være bedre til at hold fast, når jeg siger fra. Jeg skal lytte mere til min intuition.


Den sidste bod, som jeg stødte på, var faktisk den mest rolige af dem alle sammen. En kvinder sidder i sin helt egen verden og er ved at tegne en smuk kvinde. Jeg føler mig draget og falder i snak. Sonja Lucien er billedkunstner, men har valgt er kombinere kunsten, med hendes spirituelle sind. Hun er clairvoyant og opfanger budskaber, imens hun tegner sjæl tegninger. Det er dybt fascinerende og hun er virkelig dygtig. Hun viste os en af sine smukke tegninger og den skal i altså lige se.


Vi fik også hilst på Peter og Lena, som står for messen. De havde selv en super hyggelig bod og har gang i rigtig mange spændende projekter. Bla har de LL Living og er igang med at lave chakra chokolade. Det er simpelthen så spændende. Peter er japanske shiatsu behandler. Han har tilbudt os begge en behandling. Så Anne-Mette og jeg har aftalt, at vi må finde en dag, hvor vi sammen, kan tage ud til ham og så laver vi det, til en hygge dag. Glæder mig allerede og jeg lover at jeg nok skal dele det med jer.

Anne-Mette og jeg sluttede af med en hyggelig frokost i Svendborg. Tak for et par dejlige timer søde. Det er bare altid hyggeligt, når vi ses og tak fordi du var med, på en spontant lørdags tur.

1000 tak til Peter, for at inviterer os indenfor, til deres dejlige messe. Det var en helt særlig oplevelse og vi fik virkelig nogle dejlige samtaler, med de skønne udstillere. Det kan helt klart anbefales, så hvis du ikke lige ved, hvad du skal lave i morgen Søndag, så kan du sagtens nå det. Der er nemlig åben i morgen, d. 30 September fra 10-16 på Hotel Faaborg Fjord. Tjek det ud her: Faaborg's Helse og Alternativ Messe.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

2 kommentarer: