google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Fanget, Fundet, Fristet, Fortrudt. (HarperCollins Nordic)
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. juni 2019

Fanget, Fundet, Fristet, Fortrudt. (HarperCollins Nordic)


Helt tilbage i efteråret, modtog jeg bog serien : Forretningsmand og Far af Maya Banks, fra HarperCollins Nordic og selv om det nok, ikke har taget mig mere end 2-3 dage at læse hver bog, så er jeg først lige blevet færdig, for et par dage siden.

Bøgerne handler om 4 forretningsmænd, som på hver deres måde, møder helt fantastiske kvinder, som de forelsker sig i. Alle 4 historier har noget særligt og jeg har virkelig nydt hver og en. Det har været en virkelig nem og hyggelig serie at læse, selv om det har taget mig, mere end ½ år at læse den færdig. Kærlighed er mange forskellige ting og det viser denne serie, på 4 helt forskellige måder. Jeg tør ikke rigtig skive, så meget om handlingen, for ønsker virkelig ikke afsløre noget og det er ret nemt med disse bøger, da man næsten fra start, kan gætte sig til handlingen. Dog synes jeg lige, i skal se "bagsiden" af første bog, som en lille teaser, hvis i skulle få lyst til at læse dem..

Rafael spørger: Undskyld, men har vi mødt hinanden før? Bryony svarer med en syngende lussing. For Rafael er far til hendes ufødte barn. 
Bryony faldt for den velhavende hotelejer Rafael de Luca, da han gjorde kur til hende for at få fingre i hendes strandejendom. Så forsvandt han. Nu er hun rejst til New York for at få nogle svar, og hun vil ikke acceptere at blive afvist. Men Rafael har hukommelsestab efter en ulykke og er forvirret. Hvordan kunne han glemme en glødende skønhed som Bryony?

1000 tak til HarperCollings Nordic for at sende disse skønne bøger. Jeg har virkelig nydt, denne feelgood serie og vil helt sikkert anbefale den til andre. Bøgerne er ret forudsigeligt, men det passede helt perfekt til mit humør. Det var så dejligt, bare at læse en god nem serie, med masser af kærlighed, uden at skulle tænke eller gætte sig til en hel masse. Men selv om jeg næsten havde gættet handlingen, inden jeg var kommet ret langt ind i bøgerne, så var de stadig rigtig spændende.

Jeg har tidligere også læst Maya Banks - Slow Burn serie og det er helt sikkert, en af mine yndlings serier og den kan virkelig også anbefales. Hvis du ikke har læst den, så lov mig du gør det.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeanettekhenriksen/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

Ingen kommentarer:

Send en kommentar