24. oktober 2019

Elite Teater - Fame.


Jeg har været så heldig at jeg igen i år, er blevet inviteret til Elite Teaterets Premiere. I år havde de valgt af opføre den meget kendte og klassiske musical FAME.

Jeg tror det er 4 år i træk, vi besøger Elite Teater og går altid derind, med ret store forventninger, for de plejer være mega gode. Jeg har efterhånden set en del musicals, det er klart den genre jeg er mest til og Elite Teateret, har altså på en eller anden måde, en helt særlig stemning. De er helt vanvittig dygtige, til at få folk med og komme helt ud over scenen. Folk kan næste ikke vente med at klappe eller stoppe igen, når først muligheden er der.

Stemning i år var helt faktisk, synes virkelig alle på scenen, gjorde det mega godt, helt fantastisk samspil og det jeg nok lagde mest mærke til, var deres dans. Det skal jo selvfølgelig også sidde lige i skabet, til en musical som Fame og det gjorde det 120%. Selve scenen i år, var meget simpel og på en eller anden måde, følte jeg lidt at der manglede noget, men når de så igen stillede op til dans, gjorde det ikke så meget. Udover det, synes jeg faktisk også at forestillingen var rørende, der var da helt klart et par sange, som gik helt ind under huden på mig og orkesteret spillede helt fantastisk.

Så hvis du lige som mig, elsker en god musical, med masser af dans, glad unge mennesker, som brænder for det de laver, lækker musik og som også har et godt budskab, så lov mig du besøger Elite Teateret og ser deres Fame. De spiller til og med lørdag d 2 november og billetterne koster kun 225 kr og der er rabat til studerende. Billetter finder du ved at klikke lige HER.

1000 tak til Elite Teateret for endnu en super fed oplevelse.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeanettekhenriksen/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

1 kommentar:

  1. Hej Jeanette
    Fame er bare en god historie og masser af god musik.
    Altid skønt med kulturelle oplevelser og det lyder til Elite teatret har ramt plet med deres version🎶🎭
    God weekend🙋🏻‍♀️
    Knuz
    Louise

    SvarSlet