4. november 2019

BloggerAdvent - Hvem sender til hvem 2019


Tiden flyver bare afsted lige for tiden og det er slet ikke, til at forstå at der nu, er under en måned til December. Jeg glæder mig rigtig meget til jul i år, men har også lovet mig selv at i år skal jeg skrue helt ned for tempoet og finde noget indre ro og julefred. Så jeg sortere lidt i mine egne forventninger og nyder at komme ned i gear, efter en travl sommer. Det er 7 år jeg nu afholder BloggerAdvent, men i år overvejede jeg faktisk, om jeg skulle springe fra, men det er også så hyggeligt, så det kunne jeg ikke få mig selv til. I år er vi ikke så mange, vi er endt på 8 deltagere, men uanset hvad så bliver det mega hyggeligt og jeg glæder mig.

Så selv om det er lidt forsinket, så har jeg nu fået trukket lod og herunder kan i se, hvem der skal sende adventspakker til hvem. Hvis du vil læse mere om BloggerAdvent så Klik Her..

Jeanette K Henriksen - Sender til - Charlotte Kaa Kurtzmann

Jeanette Irene Andersen - Sender til - Karina Petersen

Monia Magdalena Svensson - Sender til - Sennie Nielsen

Lærke Irene Holmberg - Sender til - Mette Doctor Lund

Sennie Nielsen - Sender til - Jeanette Irene Andersen

Mette Doctor Lund - Sender til - Jeanette K Henriksen.

Charlotte Kaa Kurtzmann - Sender til - Monia Magdalena Svensson

Karina Petersen - Sender til - Lærke Irene Holmberg

 

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeanettekhenriksen/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

Ingen kommentarer:

Send en kommentar