google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Tilmelding til BloggerAdvent 2019.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

20. oktober 2019

Tilmelding til BloggerAdvent 2019.


Jeg er ikke helt så tidligt ude, som jeg plejer, men nu skal det være og jeg kan se at der allerede er nogen, der har tilmeldt sig i vores Facebook Gruppe. I år er det 7 gang, jeg afholder #BloggerAdvent og jeg glæder mig helt vildt. Det er bare altid super hyggeligt. Håber i har lyst til at være med, til denne dejlige tradition. Der er ikke noget bedre, end at sende adventsgaver til hinanden. Alle med en Blog kan være med, du skal bare ha en dansk adresse. Du kan melde dig til, ved at smide en kommentar til dette indlæg, med dit navn, mail og blog. Du kan også tilmelde dig, i vores Facebook Gruppe. Jeg vil d. 30 Oktober trække lod om, hvem der skal sende til hvem, så det er lige om lidt.


Tænker at det måske kræver en lille forklaring:

I skal sende 1 pakke med 4 advents-pakker i, til den person, som bliver udvalgt.
Husk at skriv 1,2,3 og 4 advent på pakkerne.
Man må bruge ca 100 kr ialt på pakkerne. Det vil sige ca 25 kr pr pakke.
Man må gerne bruge hjemmelavet ting eller sponsor ting, men det skal oplyses.
Kunne være hyggeligt, hvis der fulgte et lille julekort med.
Pakken skal sendes i god tid - Senest mandag d. 25 November.
Skrive et lille præsentations indlæg, så vi kan lære hinanden at kende.
Hver søndag åbnes en pakke og deles med os andre på sin blog.
Husk at linke til hinanden.
Brug gerne #BloggerAdvent når du deler, på de sociale medier.


Glæder mig rigtig meget til at se, hvem der melder sig til og om der er lige så stor interesse, som der har været de andre år. Husk at vær helt sikker på at du kan deltage, inden du tilmelder dig. Der er jo selvfølgelig lidt arbejde i det, men det er virkelig hyggeligt og jeg elsker at man kan følge med, hos alle de andre og se hvad folk, har købt eller lavet til hinanden. Hvis du frygter at fragten er dyr, kan du evt sende som brev, i en boblekuvert. Jeg sender altid selv med gporto.dk. Husk at hvis du er i tvivl om noget, så spørg endelig. Husk også at vi har en Facebook Gruppe - #BloggerAdvent. Derinde vil der også blive oprettet en deltagerliste og man kan dele sine advents-indlæg med hinanden. Deltagerlisten kommer også her på bloggen, i dette indlæg og igen i et nyt, når jeg har trukket lod.


I er meget velkommen til selv at skrive lidt om Blogger Advent på jeres egen blog og bruge billedet. Billedet er et Anne-Mette lavede til os sidste år. Husk at skriv at folk skal tilmelde sig via dette indlæg eller via vores Facebook Gruppe - #BloggerAdvent. Glæder mig til at høre fra jer..

Tilmeldte: 

Jeanette K Henriksen
Jeanette Irene O. Andersen
Monia Magdalena Svensson
Lærke Irene Holmberg
Sennie Nielsen
Mette Doctor Lund
Charlotte Kaa Kurtzmann

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeanettekhenriksen/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

2 kommentarer:

 1. Det er så hyggeligt med BloggerAdvent! <3

  Det bliver desværre uden mig i år. Jeg har desværre ikke tiden og overskuddet til at deltage ordenligt i år. Det ville være en skam for den, der skal have pakker af mig, og den som giver mig pakker. Men håber at alle andre deltagere får en skøn advent - jeg glæder mig i hvert fald til at læse med.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Søde..

   Ej øv, men forstår det 100%, skulle selv virkelig tænke efter i år.

   Knus <3

   Slet