google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: 2 mennesker på en strand!
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. maj 2012

2 mennesker på en strand!

2 mennesker på en strand, 2 hjerter i brand, sol, blæst, sand og vand. En kvinde og... hmmm en dejlig Tigermis...

Står op af sengen, solen skinner... Det tyder på at dagen, bliver helt fantastisk og det skal jeg lige love for den også blev.

Hentede min dejlig tosset veninde og så var det ellers bare, at sætte kursen mod den bedste strand. Det var længe siden, vi havde været sammen og dagen stod bare i vores tegn. Humoren er altid i top, når vi er sammen og jeg elsker bare hendes historier og dejlige fortællinger. Hun har altid noget at sige, der får mig til at grine og føle at livet er en leg. Hun forstår virkelig at gøre mig glad. Det er bare det bedste i hele verden. Og selv om vi ikke ses så tit, så er det altid rigtig sjovt og hun betyder rigtig meget i mit liv.

 Det bedst er at nyde solen og observere alle andre der også nyder stranden. Ja undskyld til jer der var derude i dag, men vi morede os på jeres bekostning og håber at i ved, vi ikke altid griner af jer, men også med jer. Snakken gik jævnligt på de unge Teenagers i dag. Har du prøvet at overhøre de unges samtaler? Det er vældig underholdende. Man kan da også kun blive i godt humør. af at se alle dem der griner, bader, slikker sol og leger. Stor nydelse at se hvor glade folk er på stranden og især børnene der ingen bekymringer har. Er du i dårlig humør, så snup en dag på stranden, det giver lykke og kærlighed.

Efter en skøn dag på stranden, vender jeg så hjem, til mit livs kærlighed. Tænder grillen, smider nogle bøffer på og kæresten laver en verdensmester salat. Nyder maden, manden og et lækkert karbad...

Elsker dig for fanden!


2 kommentarer:

 1. Håber i har nydt solen, varmen og dejlig vejr. Det er altid godt med strand og sol :)

  Super flot blog, det vil jeg gerne følge med din blog. Håber du vil kigge forbi min. Www.lifeaskamilla.dk

  Xoxo Kamilla :)
  Lifeaskamilla.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord.. Følger jævnligt din blog.. :)

   Slet