google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: 3 år med ham den skønne.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. april 2013

3 år med ham den skønne.

I dag har Søren og jeg 3 års dag. Synes det er utrolig at der nu er gået 3 år og alligevel føler jeg at vi har kendt hinanden for evigt. Jeg vil ikke gå i dybden, men de 3 år har haft enorm betydning for os begge to. Vi har været igennem en kæmpe udvikling sammen og det har bragt os virkelig tæt på hinanden. Søren er ikke bare min kæreste, men også min bedste ven og en kæmpe støtte for mig, fordi han acceptere min situation.Vi er der 100% for hinanden, uanset hvad der sker og den tryghed, har vi begge to virkelig brug for.

Dagen i dag skal fejres, dog ved jeg ikke selv hvordan. Nogen af jer har måske set mit indlæg fra den anden dag - Hvad skal der mon ske? og ved derfor at Søren har planlagt en overraskelse. Jeg er som et lille barn til juleaften. Jeg har for en gang skyld, ingen ide om hvad der skal ske. Kan godt mærke at det alene er lidt af en prøvelse. Normalt kommer han til at afsløre overraskelser, men ikke denne gang. Jeg føler mig faktisk lidt som Bambi på glat is, for det er lidt af en udfordring faktisk. Han nyder virkelig at trække pinen ud denne gang og han siger hele tiden ting, for at forvirre mig mere.

Jeg er sikker på at uanset hvad det er, så bliver det en dejlig aften og jeg glæder mig helt vildt.

5 kommentarer:

 1. TILLYKKE til jer begge. Håber at i må få mange flere år sammen :)

  SvarSlet
 2. Tillykke med de 3 år med hinanden.

  Jeg synes det er en fornøjelse at opleve jer sammen og at I fungerer så godt. Der er rart i jeres selskab og I er absolut det bedste der kunne ske for jer hver især.

  Jeg håber I får mange flere år sammen og at jeres kærlighed vokser sig gammel med jer og omkring jer.

  De bedste og smukkeste ting i verden kan hverken ses eller røres, de må opleves med hjertet <3

  SvarSlet
 3. Ligger det lige her, for ikke at forstyrre din konkurrence ^^" Ja, Iron Man er vist desværre kun i 3D endnu. Jeg er heller ikke den store fan af 3D, og min oplevelse var at det ikke blev brugt ret meget, kun i starten (ellers bemærkede man det ikke, fordi filmen alligevel var for medrivende) og så efterfølgende. Det tog mig en times tid at vænne mig til mine egne øjne igen, hvor jeg ikke engang kunne bruge mine rigtige briller ^^" Lidt mærkeligt faktisk, det har jeg ikke prøvet før...

  Btw, tillykke med parforholdet ^^

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet