google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lørdags hygge..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. oktober 2013

Lørdags hygge..

Dag i dag har været rigtig dejlig. Vi har sovet længe og startede dagen stille og roligt. Sådan som en rigtig weekend, bare skal være. Efter morgenmaden hoppede vi i noget tøj og så var det ellers afsted til lossepladsen. Alle sommerplanter er nu kørt væk og altankasserne er helt tomme. Jeg har lige 2-3 krukker tilbage udenfor, med lidt blomster i, som jeg ikke kunne nænne at smide ud endnu. Der ser bare så tom ud nu. Håber jeg kan finde en lille mønt et sted, til at købe et par efterårs planter, måske et par lyng eller andet. Ja og i næste uge skal vi lave græskar, så det hjælper også lidt på tomheden.

Efter det aktive indslag tog Søren en meget velfortjent Morfar. Han har været så godt til at hjælpe i dag og har endda også fået ryddet lidt op ved hans skrivebord. Han har bare været sååå dygtig. Man skal huske at gi ros og det har han virkelig fået i dag. ;)

Her til aften har den stået på lækkert mad og nu hygge foran tvet med lidt slik. Jeg levet stadig sundt og har tabt mig i denne uge, men jeg bliver nød til at gi mig selv lov til lidt i weekenderne pt. Jeg har rigtig mange ting i hovedet og hvis jeg ikke tillader mig lidt hygge, så ender det med jeg giver op og det ønsker jeg virkelig ikke.  Jeg er dog blevet rigtig god til at holde mig fra det i hverdagene og når jeg tager lidt slik, kan jeg godt stoppe inden skålen er tom.


Søren trængte lige til at få sig lidt luft, så han er gået sig en lille tur. Det er så hans undskyld for at stjæle mine turf zoner.. Arrgghhh... :D  Jeg kan jo heldigvis altid tage mine zoner tilbage igen og han hjalp mig i går med at få en medalje. Så det går nok..

Håber også i nyder weekenden.

2 kommentarer:

  1. Man skal også have lov til at synde en gang imellem... du har så mange tanker i hovedet, så det er helt fint du tillader dig selv en fri-rum fra den sunde livsstil :) man skal også passe på ikke at blive for fanatisk fra starten :) og så længe du lever sundt i hverdagene så er det jo heller ikke helt skidt :)

    SvarSlet
  2. Jeg prøver at gi mig selv et mere naturligt forhold til mad generalt. Jeg skal ha rigtig fat i den sunde fornuft og heldigvis går det rigtig godt. For mig er det ikke en kur men handler om livsstil. Jeg kan godt mærke at det nogen dage er rigtig hårdt fordi jeg har rigtig meget i hovedet, men prøver at klare det så godt jeg kan uden at falde i de store huller.. jeg vil helst ikke kalde det at synde, da det for mig er negativt ladet. Jeg vælger helt bevist at nyde lidt slik eller lækker mad... det er også en del af den livsstil jeg gerne i fremtiden vil ha, så derfor skal der også findes lidt plads til det, men på den rigtige måde.. :D

    SvarSlet