google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Ventetid, Hygge og Burger's.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

23. oktober 2013

Ventetid, Hygge og Burger's.

I dag har jeg været med min Svigerinde på høreklinikken på OUH. Imens hun var inde og få sine nye høreapparater, fik jeg lov til at hygge med min lille nevø (som stadig ikke har noget navn). Han er simpelthen så fantastisk og jeg er helt solgt. Vi klarede ventetiden på mor, rigtig fint, selv om sulten hurtig meldte sig hos ham. 

Efter turen på OUH, gik vi lidt rundt i Odense og planen var at vi ville tage frokosten på Jensen's, men de er desværre ikke særlig barnevogns venlige, så vi droppede det og gik på Cafe Chino's i stedet for. Vi valgte at sidde ude i dag, så junior kunne sove i barnevognen og vejret var egentlig rigtig fint. Han var dog ikke helt enig i at sove, når nu der kom store burgers på bordet. Der minder han utrolig meget om sin Far. Hvis du ikke har prøvet Chino's, så er det bestemt et besøg værd, de laver bare de bedste hjemmelavet burger.


Jeg sov kun 4 timer i nat, men det er som om det er totalt lige meget, når man bare ved at man skal op af sengen og hygge sig med sin søde svigerinde og lækkermås af en nevø. Samtidig betyder det at jeg muligvis har lettere ved at sove i nat, skal nemlig være frisk til i morgen, for der skal vi igen på tur. Vi skal prøve i svømmehallen med den lille bebs, for første gang. Jeg er meget stolt over at kunne få lov til at være så tæt på ham og opleve, hvordan han hele tiden udvikler sig. Det er virkelig skønt og samtidig, er det rigtig dejligt at bruge noget mere tid, sammen med min søde svigerinde, det har jeg længe gerne ville.

Håber også at i har haft en skøn dag. <3

2 kommentarer:

 1. Hej sødeste,
  Ja, det var bare så hyggeligt i dag. Vi glæder os meget til i morgen også.
  Det er også bare så rart, at vi kan finde tid til at lave lidt forskelligt sammen. Tusind tak for i dag <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar.. Lækkert... <3 Elsker beskeder..

   Glæder mig rigtig meget til i morgen... <3

   Slet