google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Volbeat Koncert i Boxen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

24. november 2013

Volbeat Koncert i Boxen.


Dagen jeg har vente på i næsten et år, kom endelig i går. De koncert billetter har hængt på køleskabet, alt alt for længe, efter min mening, men det var bestemt vente tiden værd. Jeg tror, jeg har regnet mig frem til at det er 6 gang, jeg ser Volbeat live og det er altid en kæmpe oplevelse. Faktisk troede jeg at vi skulle stå på gulvet, men da vi kom ind viste en kontrollør os op mod siddepladserne. Vi sad helt oppe i venstre side, dog på første række, ca 25 pladser fra scenen. Det er første gang jeg rigtig prøver at sidde ned, til sådan en koncert og det passede mig faktisk fint. Vi havde snakket om at tage en overnatning, men jeg valgt at vi skulle spare pengene og at jeg ville køre hjem. Så lige i dette tilfælde, var det helt fint at vi så havde siddepladser.

Koncerten var som altid helt i top, kunne dog godt ane en smugle at de friske fyre, har været på en enormt lang tour, men samtidig virkede de oprigtig glade, for at være tilbage i Danmark, så det opvejede hinanden ret godt. Det kan dog godt ærgrer mig en smugle at de kun spiller to store steder i DK. Savner helt vildt at se dem på Posten i Odense, da det bliver meget mere nærværende. Når det så er sagt, så var det nok en af årets fedeste oplevelser og jeg vil altid huske den fantastiske stemning der var i Boxen i går aftes. Den stemning får man bare ingen andre steder. Sidst men ikke mindst, bliver jeg nød til at nævne at Michael Poulsen også kastede sig ud for at crowd surfe og opfordrede også andre til at gøre det samme. Det satte gang i en hel bølge af folk der blev båret rundt og at se det oppe fra, var helt vildt.  Han gav sig 100 % på denne helt fantastiske aften..

 

2 kommentarer:

 1. Ja, det er lidt specielt at sidde der helt oppe under taget, det har jeg også prøvet :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var overraskende positivt og med 15.000 mennesker i boxen er jeg glad for at vi sad deroppe for nøj de stod tæt på gulvet denne gang.. Det var første gang et dansk band havde udsolgt i boxen og fyldte dem med 15.000.

   Slet