google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: 4. Søndag i Advent
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

22. december 2013

4. Søndag i Advent

Ja så kom vi til 4. og sidste søndag i Advent. Det betyder også at jeg i dag har åbnet den aller sidste pakke fra Mette. Har virkelig glæder mig til at åbne den, men samtidig er det lidt sørgeligt at det er den sidste pakke. Det har bare været så hyggeligt med de blogger advents pakker og jeg har virkelig nydt at se alle deltagernes indlæg.

Jeg kunne bestemt godt overveje at lave en advents kalender for bloggere igen næste år.

Nå, men nu er det vidst på tide at i skal se, hvad der var i min pakke fra Mette. Et lille juletræ som lyser. Normalt er jeg slet ikke til sådan noget som lyser og skifter farve, men det er virkelige sødt. Jeg er faktisk overrasket over hvor glad jeg er blevet for det og det har lyst i vinduet, det meste af aftenen.

Jeg er lidt træt i dag så blev ikke lige den bedste video, men i kan vidst lige se hvordan juletræet ser ud i aktion. Tak for alle de fine gaver Mette, jeg er glad for hver og en. Du har gjort mine advents dage lidt mere spændende.
                                                                          

2 kommentarer:

  1. Det var sørme da så lidt... er rigtig glad for at du kunne btuge alle 4 gaver... :-) synes det har været super hyggeligt at være med i din lille pakkekalender og håber der kommer noget lignende næste år.

    SvarSlet
    Svar
    1. Virker til at alle har nydt at være med og hygge sig med det.. Vil bestemt lavet noget lignende næste år.. Det har i hvertfald gjort at jeg har nydt advent lidt mere.. plejer ikke selv gå så meget op i advent. :P

      Slet