google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Julegodter.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

16. december 2013

Julegodter.

Synes jeg er lidt jule-stresset, men samtidig er jeg også enormt stædig. Jeg vil bare nå alle traditioner og jeg har rigtig svært ved at skrue mine forventninger til mig selv ned. Ja, det er egentlig ret dumt, men det er bare ikke rigtig jul før jeg har fået det hele. Jeg har i dag fået lavet jule-konfekt. Det gik lidt hurtig og blev ikke helt så flot som det plejer, men det smager helt sikkert, lige så godt som det plejer. Plejer man ikke at sige at det helst skal se lidt hjemmelavet ud her i julen?? eller er det noget jeg prøver at bilde mig selv ind.. Ha Ha.


Efter konfekten skulle jeg lige ned i byen efter en pakke og da jeg vendte hjem igen, var hele køkkengulvet pladsk vådt. Opvaskemaskinen er utæt og så var det ellers igang med at tørre op. Da jeg fortalte min mor om det, var hendes kommentar: Ja, men så fik du da også nået at vaske gulv. Det har hun jo ret i, men synes godt nok det stresser mig at den er stået af. Viceværten kom forbi, kiggede ind i maskinen 2 sec og sagde: har godt nok en stående i kælderen, men skal lige snakke med chefen først. Så nu er det spændende, hvornår de får den skiftet. Synes den er lidt svær at undvære i denne uge, når jeg nu skal ha gæster 2 gange. Sådan noget sker altid når man mindst venter det. Prøver sige til mig selv at det bare ikke må gi' mig mere jule-stress, men det er en smule svært lige nu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar