google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lyd dæmperne.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. december 2013

Lyd dæmperne.

Kæresten skulle lige forbi apoteket i dag og jeg spurgte derfor, om han ikke lige ville købe, nogen af deres ørepropper med til mig. Jeg vidste de havde en pakke til 30 kr med 3 par i, som skulle være okay. For noget til siden prøvede jeg godt nok, med nogle ørepropper, men det var bare nogle billig nogen. De sad ikke godt i øret og var ikke særlig lyd dæmpende.

Jeg har kun sovet omkring 3-4 timer i nat og da vores brunch gæster var kørt, måtte jeg simpelthen bare lige prøve med en Morfar. Noget jeg ellers prøver at holde mig langt væk fra, nu hvor jeg har så svært ved at sove om natten.


Ørepropperne i og 10 min senere, sov jeg som en sten. Det er nok den bedste søvn, jeg har fået de sidste 9 uger. Hold nu op jeg gik hurtig ud. Jeg har ingen ide om, om det har noget med ørepropperne at gøre. Sov i 2½ time og er netop vågnet. Den lur var virkelig bare fantastisk og nu ligger jeg lige og putter lige på sofaen, inden vi evt skal finde noget på aftensmad. Kæresten ligger nemlig også og bobler. Håber godt nok, jeg kommer til at sove lige så godt i nat.. Ville virkelig være lykken.6 kommentarer:

 1. Ej hvor lyder det godt søde! Jeg håber at det er din løsning på søvnen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber virkelig også at det er løsningen for er godt nok ved at blive idiot af det..
   Det tager bare alle kræfter fra mig pt.. lidt kedeligt når man jo bare gerne vil nyde december.

   Slet
 2. Krydser fingre for dig! Har også døjet meget med søvnproblemer og det er bare et helvede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk sovet okay i nat.. fik 8 timer ialt og uden ret meget uro.. Det tog mig stadig lang tid at falde i søvn, men generelt var natten bedre.. Håber det er et tegn på at det er ved at vende rundt nu..

   Knus ;)

   Slet
 3. Dejligt at du har fundet noget som har hjælpet dig med at sove

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber i hvert fald det kan være med til at det bliver lidt bedre.. det må tiden vise.. ;)

   Slet