google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Voksen-Praktisk før det nye år.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. december 2013

Voksen-Praktisk før det nye år.

Vi har været rigtig voksen-praktisk i dag, så der er blevet gjort rent. Ikke fordi lysten rigtig var der, men fordi jeg godt kan li at man går ind i det nye år, med et rent hjem. Ja også fordi jeg synes at de sidste af Søren's fridage, på den anden side af det nye år, skal bruges på max afslapning og hygge. Han fortjener virkelig at nyde sine sidste ferie dage, inden der igen er hverdag. Nu er det overstået og så er der plads til at nyde det.

Vores Nytårs-planer er blevet vendt på hovedet i dag. Søren's far og kone skulle ha været hos os nytårsaften og det skulle være vores første Nytår hjemme. Sådan bliver det desværre ikke, da Sanne er blev syg og de har meldt afbud. Vi skal derfor ind til Søren's mor nytårs aften, det har vi også været de sidste par år og det er også super hyggeligt. Ja, så selv om planerne er lavet om, skal vi nok komme godt ind i det nye år. Vi har aftalt med Svigermor at vi kommer ind til hende i morgen og hjælper med at handle og gøre klar. Ud over det, så skal vi også i morgen, lige nå at handle lidt Nytårs-krudt og lave kransekage.

Jeg har lovet Søren at vi må få burger og fritter, fra den lokal grill-bar til aften i dag. Så aftenen står på afslapning, hygge og så tror jeg vi skal se en film.


2 kommentarer:

 1. Det Er nu altså også rart, når man har fået gjort rent - jeg har selv gjort det samme i dag :-) Dejligt at høre, at du faktisk er okay med jeres nytårsplaner, selvom de blev ændret lidt sent. Håber, I får en god aften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Havde virkelig glædet mig til at holde Nytår hjemme, men det må så bare blive næste år. Det er lidt ærgerligt, men der er ikke noget at gøre ved det nu.. Vi skal nok får en god aften alligevel.. ;)

   Ja det er så lækkert at hytten er gjort rent, men hold nu op det tog mine kræfter.. har lige en trætheds-krise.. Det er lidt for tidligt.. Håber jeg kan holde mig vågen til at se en film med kæresten.

   Hvorfor er jeg bare altid træt på de forkerte tidspunkter.. ha ha ? :P

   Slet