google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg kan ikke følge med.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. januar 2014

Jeg kan ikke følge med.

Efter vi havde taget afsked med pipperne i dag, besluttede jeg mig for at bruge efter middagen, sammen med de små dværghamstere. Kæresten tog sig en velfortjent morfar og jeg kunne bare ikke rigtig sidde stille. Jeg fik gjort hele buret rent og fik fjernet deres efterhånden ret beskidte rede. De fik også nyt bundstrøelse. Havde flere steder læst at alm spåner, virkelig ikke er godt for de små, da det støver rigtig meget. De kan få problemer med vejrtrækningen osv.

Nu er det fint, rent og skal love for at Bodil i hvert fald, er meget taknemlig for den nye bund. Hun gik med det sammen igang med at grave sig ned alle steder. Ungerne er pt mest optaget af at smage på alt, lære at klatre og efterligner hele tiden deres mor.

I forbindelse med at jeg skulle gøre akvariet rent, tog jeg alle 5 hamstere op og over i et andet akvarie. Der fik jeg så chancen for at kigge, om det var små pige bebser eller små frække drenge. Ja, det er godt nok ikke helt nemt, det er utrolig hurtige og synes ikke det er fedt at ligge på ryggen. Jeg tror vi har 3 drenge og en enkelt prinsesse. Dog må jeg nok indrømme at jeg pt ikke er 100% sikker og det kan godt gøre mig lidt nervøs. I midten af næste uge, skal de deles op i hanner og hunner, så de ikke begynder at parre, så skal jo helst være sikker på, de bliver delt rigtig op. Vi er nød til at tjekke igen når de skal flyttes og der skal vi bare være helt sikre. En anden ting er at jeg egentlig gerne ville gi de små navne, men de ligner virkelig hinanden så meget, kan slet ikke se forskel pt.

I weekenden skal vi ha lavet et låg mere til det andet akvarie og Søren har fået opgaven at indrette det andet akvarie rigtig. Vi skal også ha gjort Bodil's bur klar, til at hun skal for sig selv. Stuen ligner lige nu en mindre hamster-zoo, men synes alligevel det er lidt hyggeligt. Lige nu går det hele så hurtig at jeg næsten ikke kan følge med. De vokser virkelig for hver eneste dag og skal hele tiden prøve nye ting. Jeg synes det er fantastisk at kunne følge deres opvækst og udvikling, men hold nu op det går stærkt.

2 kommentarer:

  1. Synes det er rigtig hyggeligt at sidde og læse hamster indlæggene herinde :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er jeg glad for.. Lige nu fylder det jo ret meget her ved os og jeg kan simpelthen ikke lade være med at dele det på bloggen.. Jeg prøver indimellem også at lavet lidt andre indlæg, men samtidig er min blogging ikke så planlagt.. jeg blogger og det som lige falder ind og lige når der sker noget..

      Slet