google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Dansk Melodi Grand Prix 2014.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. marts 2014

Dansk Melodi Grand Prix 2014.

Jeg er bare en af dem, som alt har set og altid skal se Melodi Grand Prix. Jeg har fået det ind med mælken, eller hvad men nu siger.. Det stammer nok egentlig ikke rigtig fra mine forældre, men mere fra min Mormor. Jeg husker at vi som små så det hos hende og al stemningen omkring det, var noget helt specielt. Da jeg blev større, husker jeg at vi så det sammen med min Faster og Onkel og igen med en masse hygge og en speciel stemning. Jeg ved ikke hvorfor, med der har altid bare være noget magisk over Melodi Grand Prix. Jeg må nok indrømme at jeg de sidste par år har været lidt skuffet, der er ikke den samme magi mere. Jeg har i nogle år, været rigtig skuffet og halv deprimeret over, hvor det Danske Melodi Grand Prix var på vej hen.

Men i år måtte jeg sgu æde mine ord i mig igen. Tror faktisk det er det bedste grand prix vi har haft i mange år, efter min mening. Det har stadig ikke den samme magi som førhen, det har ændret sig på rigtig mange punkter. Tror jeg har indset at det aldrig bliver, hvad det har været og at det i dag er noget andet, fordi vi levet i en anden tid. Derfor kan det jo godt være godt alligevel og i år synes jeg det var super godt og det bedste jeg har set i flere år.

Ret spontant havde vi invitere svigermor til kyllingesteg og grandprix aften. Havde faktisk ikke regnet med at hun ville, men synes det var dejligt at hun sagde ja. Det var super hyggeligt og tror faktisk det er første gang, hun har spist til aften ved os. Vi har så kun være sammen i snart 4 år.. Ha Ha.. Det håber jeg at vi i fremtiden kan gøre lidt oftere.


Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi, regnet med at jeg skulle stemme på Basim til et Dansk Melodi Grand Prix, men sådan blev det altså i år. Han overaskede mig rigtig meget med sin sang. Jeg valgte at stemme på Basim, fordi hans sang er glad og har en del humor. Jeg elsker humor og glad musik. Jeg har ingen ide om, hvordan han vil klare sig til det internationale grand prix, men synes hans sang fortjener chancen. 

Så du Melodi Grand Prix og synes du Basim var den rigtige vinder?

6 kommentarer:

 1. Jeg kan kun give dig ret i det du skriver! Både i at det har været skuffet de sidste par år, og at det var rigtig godt i år. Jeg havde kun 2 sange som jeg håbede ikke gik videre/vil vinde. Og de røg heldigvis ikke med.

  Jeg stemte selv på Basim, Jeg synes at han er blevet rigtig dygtig med åren, og jeg synes at han gjorde det rigtig godt i går. Så er glad for at han vandt. Det lyder som om at du havde en rigtig hyggelig aften :) Jeg så det selv sammen med kæresten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig sååå meget til at se hvordan Basim klare sig internationalt.. Jeg forventer ikke at han vinder, men synes da at han skal op i en top 10..

   Lyder hyggeligt at du så det med kæresten.. Håber i har haft en dejlig weekend <3

   Slet
 2. Jeg har det på samme måde - har altid set Melodi Grand Prix, og derfor skulle jeg også se det i år. Men jeg havde egentlig ikke lyst - netop fordi jeg også er blevet skuffet de sidste mange år. Det ER bare ikke, hvad det har været, desværre. Og så ved jeg godt, at sangene er engelske nu, fordi de på den måde klarer sig bedre internationalt, når de ikke skal skrives om og rettes til.. Men jeg synes nu altså stadig, at der er noget forkert over det..

  Sidste år fulgte jeg grandprixet med spænding, men det var nok mest, fordi jeg kender Emmelie fra min barndom. Så i år havde jeg ikke de helt store forventinger. Men når det så er sagt, så vil jeg give dig ret i, at Basim gjorde det godt. Jeg tog mig selv i faktisk virkelig at unde ham den sejr, fordi han har arbejdet så hårdt. Tænk, engang var han den dreng fra x-faktor, som ikke kunne synge, men kunne charmere. Han har udviklet sig meget siden dengang, og både sang og stemme var faktisk helt okay, synes jeg. Så jo, en velfortjent sejr :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tager helt sikkert noget af charmen at de ikke synger på Dansk til det Danske Melodi Grand Prix.. Jeg synes det skal gå tilbage til de gamle regler, hvor man skulle synge på Dansk.. ;)

   Jeg var enormt overrasket over Basim og synes helt bestemt lige som dig at han fortjener det. Dog er det ikke kun fordi han fortjener det, jeg stemte på ham.. Jeg synes det var den bedste sang, men er såå spændt på hvordan han vil klare sig til det internationale.. Kan slet ikke vente.. :D

   Krammer <3

   Slet
 3. Jeg så det også :)

  Dog synes jeg ikke helt sangene kunne fange mig så meget.. men selvfølgelig har han jo nok præcis lige så gode chancer som de andre der deltog... Dog synes jeg at der var for mange af deltagerne, der var kendte i forvejen...

  Savner lidt det "Gode gamle Melodi Grand Prix" som det var da jeg var barn...

  SvarSlet
  Svar
  1. Savner også det Gode gamle Melodi Grand Prix, men den drøm har jeg lagt på hylden for et par år siden. Det kommer bare aldrig tilbage til det som det var engang. Som jeg nævner, så har jeg været rigtig skuffet i mange år, men i år synes jeg det var bedre.. Om det så er fordi jeg har vænnet mig til at det er anderledes eller om det er fordi, det virkelig er ved at bliver bedre, kan være svært at sige.. ;)

   Slet