google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Et par dage siden.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

20. marts 2014

Et par dage siden.

Ja, nu er det et par dagen siden at jeg sidst har blogget, så tænkte at det lige var på tide, med et par ord fra mig. Det er ikke fordi jeg ikke har haft lyst til at blogge, men har bare lavet en masse andet. Eller ja, der er som sådan ikke sket det helt store, men når jeg tænker efter er det alligevel meget for mig.

Kæresten har ligget syg i en lille uges tid og selv om det er lidt hyggeligt at han er her, så kan jeg også mærke at jeg ikke får slappet af, på helt samme måde, som når jeg er alene. Jeg har passet ham og forkælet ham, så meget som muligt. Han har fået det lidt bedre og har nu meldt sig rask på jobbet igen.

Jeg fik i weekend installeret mit Sims3 spil og både søndag og mandag, var jeg ret begravet i at spille. Det er en gode måde for mig at slukke, totalt fra omverdenen og sætte en stopper for tanker om kontrol og voksen ansvar. Dog ved jeg også at jeg skal passe lidt på, tiden flyver bare fra en, når først man går igang med at spille sims. (Hvis du vil være venner i sims3, så hedder jeg Jeakh)


Bilen har også været til syn i går og det betød at vi lige skulle ha lavet et par ting på den inden. Den gik fint igennem syn og vi klarede det økonomisk, hvilket jeg havde været lidt nervøs for. Jeg mangler ikke ret meget på mit lån i banken, så ville være rigtig ked af at skulle ud og låne penge til at få bilen synet for. Vi har hentet bilen i dag og jeg kan mærke en stort lettelse over at det nu er overstået. Ved ikke helt hvorfor, men jeg bliver altid sådan lidt anspændt, nervøs osv..

Vi vente jo tilbage til den sunde linje for ca 2½ uge siden og det er egentlig gået godt, men jeg har haft det lidt svært i denne uge. Søren har jo været syg og har ikke haft lyst til andet, end et par toast og yum yum nudler. Jeg har derfor skulle stå for mad til mig selv alene og har ikke rigtig haft den store lyst til mad i det hele taget. Det er mest blevet til nogle sandwich og rugbrød med leverpostej. Jeg faldt også i med noget slik i weekenden og noget chokolade i går. Det har været en lidt svær uge for mig, men jeg er optimist. Der vil altid være uger, hvor man ikke har overskuddet, det vigtige for mig er bare at jeg i de uger, ikke overspiser og falder i hver eneste dag.

Det er faktisk først i dag, Søren sådan rigtig har givet udtryk for at han gerne ville ha aftensmad, de andre dage har jeg bare prøvet at lokke ham lidt. Han bestilte derfor hotdogs til aften. Ja det var ikke lige regnet med i min plan, men når manden vil ha hotdog, så skal han ha hotdogs. Ja og det skulle jo gå rigtig for sig, så jeg tændte lige for grillen.


Ja, jeg var lige smart i en fart. Hmm eller kæresten overraskede mig lidt, da han stod og ville tage et billede.. Så det der er så, min spontane hurtig reaktion.. Ha Ha.. Det var lidt koldt at grille i dag, men det tog ikke ret lang tid og jeg kunne varme hænderne lidt ved grillen.

Nu er klokken 01.01 og jeg må vidst hellere stoppe og kravle i seng. Jeg har en tid ved lægen i morgen, skal ha taget en celleprøve til den der livmoderhalskræft test. Ud over det står dagen i morgen, vidst bare på afslapning og måske lidt sims..

Ja det blev vidst et af det længere indlæg.
Kan i bedst li de korte eller de lange???

4 kommentarer:

 1. Elsker et dejligt langt indlæg :)
  Jeg ville egentlig gerne spille Sims men synes ikke lige der er penge til at investere i det lige nu :) men kan jo være det kommer :)
  Synes det er et skønt billede, og viser dig som du er <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes selv det skal være en blanding af de korte og de lange.. :P

   Faktisk er det nok også bedst at vente lidt med for meget af Sims3, for der kommer et Sims4 i år. Tror dog først at det er til december.. ;)

   Ja det blev et okay billede, selv om jeg jo er lidt kritisk.. ha ha..

   Slet
 2. Uh, jeg kender godt det der med at man pludselig kigger sig tilbage, og så er der bare gået x-dage uden at man har lavet noget på bloggen. Jeg vil tro de fleste har det sådan en gang imellem, når man er den mere spontane blogger-type.

  Korte indlæg? Lange indlæg? Jeg holder af begge dele - det kommer jo også an på hvad man vil dele. Men jeg har fx. før nævnt at jeg gerne gemmer dine længere/dybere indlæg til en stille stund - og de små lette flyver man letter igennem når man lige har en pause eller sådan noget. Så ja, jeg tror også en blanding er bedst :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er heldigvis ikke typen der får dårlig samvittighed over for andre eller mig selv hvis jeg ikke lige får blogget i et par dage.. Det er jo altså ikke jordens undergang og mit liv er nu en gang vigtigst.. :D

   Jeg tror også jeg er kommet frem til at en kombi imellem de korte og de lange indlæg er bedst. Men for lige at nævne en hel anden ting, så ville jeg nu ønske at jeg var bedre til at skrive lidt sjove indlægs. Jeg har bare så ufattelig svært ved at være sjov på skrift.. Er seriøst 1000 gange sjovere irl.. Hvordan får man det lige ud igennem fingrene, ud på tasterne og ind i et indlæg.

   Mange tak for din kommentar, elsker når du skriver..

   Knus <3

   Slet