google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Solnedgang.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

26. april 2014

Solnedgang.

Efter vores kæreste date i går, hvor vi så en solnedgang, sagde jeg til Søren at jeg nok var nød til at tage derud igen i dag. Denne gang bare med kamera, for det havde vi ikke med i går. Man kan altså bare ikke tage fornuftige billeder af en solnedgang, med en mobil. Så efter vores hyggeligt spontane tur til Svigermor, kunne vi lige nå at fange endnu en smuk solnedgang. Ja og i skal da ikke snydes for billeder.


Ha Ha dette billede er mega grinern.. Han ligner lidt en der er ved at tisse i bukserne.. :D Her er det mor som sidder bag rattet, så skal ham her ikke dreje nøglen. Det sjove ved det er at manden griner lige ind og lige efter jeg tager billedet. Ser han ikke skræmt og uskyldig ud??

Og nu får i også lige to billeder til sidst, jeg har taget lidt for sjov. De er faktisk begge taget igennem glasset på mine solbriller. Det var lidt et spontant forsøg og det er jo også lidt snyd, men synes nu alligevel det ser cool ud. 4 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud... gad godt vi havde sådan nogle steder at tage hen, men gider bare ikke køre særlig langt efter det :) men vi har da indimellem taget en spontan tur til Fyn for at se solnedgang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Flyvesandet her på Nordfyn er det smukkeste sted at se en solnedgang. <3
   Vi har ca 15 min i bil dertil.. Vi har dog vand tættere på.. :D

   Hvis du ellers vil et smukt sted hen, skal du prøve Langesø ved Morud.
   Ved ikke om du kender det.. Der er så lækkert og man kan gå den smukkeste tur, rundt om søen.

   Knus <3

   Slet
  2. Det kender jeg ikke lige, men gps'en kan vel finde det :) et sted hvor man kan gå en tur er aldrig dårligt, da vi som regel tager hundene med på tur :)

   Knus <3

   Slet
  3. Begge steder er helt sikkert et besøg værd.. <3

   Slet