google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Blomster shopping med svigermor.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

1. maj 2014

Blomster shopping med svigermor.


Søren havde tidlig fri i dag, så jeg hentede ham ved banegården og så kørte vi ind til hans Mor. Vi havde en aftale med hende om at vi skulle i Enoflora og shoppe blomster.

Vi fyldte næsten en vogn hver med blomster, det er virkelig svært at styre sig, når man først er afsted. Det er simpelthen det bedste sted her på Nordfyn at shoppe blomster.

Søren valgte nogle jordbær planter og så ville han så gerne ha noget tomat planter. Så vi kaster os ud i tomater på altanen. Det bliver spændende at prøve.

Vi sluttede dagen af med at spise dejlige rødspætter til aften, noget jeg virkelig har haft lyst til længe. Jeg havde købt fiskene til formiddag og svigermor havde resten. Mums det smagte lækkert og skal love for at vi fik spist op. 

Efter aftensmaden vendte vi næsen hjemad. Eller vi var lige hurtig forbi min Mor med en blomst, som Søren gerne ville gi hende, fordi han kan køre med hende på job så tit.  (De arbejder sammen)

Nå, men vi kom hjem, fik slæbt jord, planter, blomster osv op i lejligheden og Søren hentede også mine altan kasser i kælderen og 2 af krukkerne. Han satte altankasserne op og så gik luften ellers helt af ballonen. Stakkels mand altså.. Hans psoriasis gør ham så træt og i denne uge har vi bare alt for mange aftaler, men det er svært at vælge nogen fra, når man gerne vil det hele.

Jeg er så misundelig på folk som har have, men jeg må desværre nøjes med vores altan og svalegang ind til vi finder noget andet at bo i. Det er også rigtig hyggeligt, selv om det er lidt småt.

Håber jeg i morgen kan få plantet nogen af planterne om og så skal jeg nok lige vise lidt flere billeder eller evt en lille blomster video.. Hvad synes du???

Det har været en rigtig skøn dag, men nøj hvor er jeg brugt. I morgen skal vi ud og bowle og spise med Søren's søster, niece og deres kærester. Glæder mig rigtig meget til at være sammen med dem igen.

2 kommentarer: