google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sims4 - Jeg savner mere.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. september 2014

Sims4 - Jeg savner mere.


Jeg får spillet en del Sims4 og selv om der er mange ting, jeg savner fra Sims3, så er der også rigtig mange nye og spændende ting. Jeg har spillet med 4-5 forskellige familier og der er godt gang i byen. Jeg besluttede dog for to dage siden at jeg ville prøve med sådan en Legacy Challenge. Man skal starte med en ny sim, på en dyr grund, uden penge, uden hus, uden snyd, en ridder statue i sit inventar og så er det ellers bare at arbejde sig op. Samtidig må man kun blive kærester eller gift med simmer som er lavet af spillet. Det gik meget godt, men i går aftes fik hun stød og så kom døden og tog hende. Heldigvis nåede hun at blive gift og få to børn inden. Nu er det bare at føre hendes børn videre og jeg håber at jeg kan nå op og få 10 generationer, som har boet i samme hus.

Jeg ville egentlig gerne skrive en rigtig anmeldelse af spillet, men der er så mange ting og er bange for at glemme noget. Jeg så at Mia havde lavet en anmeldelse og den er jeg ret enig i, så den er et besøg værd. Klik HER.

Jeg kan dog lige komme med en korter version af min mening. Kan starte med at fortælle at det virkelig bare fungere og starter rigtig hurtig op. Spillet køre uden problemer og jeg har endnu ikke oplevet nogen fejl. Jeg elsker at man hurtig kan komme rundt i spillet, at man kan hente sine venners simmer og kendte simmer ind i sit spil. Feks har jeg hentet flere andre bloggeres simmer ind i mit spil. Jeg har også hentet Mr. Bean, Channing Tatum og Johnny Deep. Der er mange nye måder at lave sine simmer på og jeg har lettere ved at bygge med de nye funktioner. Jeg kan også godt li at min sim, ikke hele tiden brokker sig over mig, fordi jeg vil bestemme.Jeg elsker også at de ikke bliver så hurtig jaloux, dog synes jeg godt der måtte være bare lidt jalousi engang imellem. Glæder mig også til at udforsker det træ, som gemmer på en hemmelig verden.

Jeg ved godt at det kun er grundpakken vi har fået, men hold nu op hvor jeg savner - mere. Jeg synes ikke der er særlig mange steder, man kan besøge i byerne og jeg mangler at man kan tage med på job, skole og sygehuset. Jeg er lidt træt af at man ikke kan styre alle sine simmer derhjemme, når man er ude i byen med en enkelt af dem. Jeg savner nogle funktioner gamle kort og at man i selve spillet, kunne skrive sammen med andre spillere. Savner de gamle medaljer. Hvor er politiet og brandvæsnet? Synes også af man bliver alt for hurtig rød, spillet kommer hurtig til at handle om at gøre sine simmer tilpas. Jeg ved at alle disse ting med tiden, vil blive bedre, men hvorfor er det de tror at vi sims-spillere er tålmodige.. ha ha..  Har vi nogen sinde været det?

Hvis du spiller Sims4 kan du evt tilføje mig på Origin - Hedder Jeakh.

10 kommentarer:

 1. Tak for henvisningen <3 Fint indlæg :-) Hvad er det på det sidste billede i din sims collage? Ligner en blanding mellem et skib og en pool? :-P

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et sørøverskib børnene kan lege sammen på.. :D Desværre er der ingen Pool's i Sims4.
   Der findes også en rumskib-legeplads :D

   Slet
 2. Kunne ikke være mere enig, dog har jeg selv oplevet lidt fejl. Samt at jeg er træt af at verden ikke er så åben som før, og at man møder loading-screens hele tiden - man ender med at være hjemme med simmeren det meste af tiden. Man sidder lidt med følelsen af at der mangler noget. :) Godt indlæg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa.. :D

   Jeg har faktisk efterfølgende oplevet at min sim rendt rundt i noget tid med sin stegepande. Hun havde den endda med i seng.. ha ha.. Kunne slet ikke få hende til at smide den.

   Ja synes også man bruger meget tid på at være hjemme og bare på at gøre sine simmer tilpas. Håber de med tiden vil ændre noget af det i nogle opdateringer. ;)

   Tak fordi din kommentar og søde ord. ;)

   Slet
 3. Årh ja Sims 4 :)
  Helt enig der er rigtige mange nye og fantastiske muligheder. De fleste er jeg også blevet rigtig glad for. Jeg er bestemt fan, men der er også ting jeg synes der mangler :)
  Og ja, hvor tålmodige havde EA egentlig forventet at vi er?
  - hvis du er interesseret har jeg lavet flere indlæg om hvad jeg synes på therealboeffie.blogspot.com

  Ps. Er helt vild med din blog!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa..

   Og velkommen til, gætter mig frem til at du lige har opdaget mig blog. :D

   Jeg kan slet ikke vente til der kommer mere til Sims4 og håber samtidig at de opdager at der er nogen af de gamle ting vi ikke kan leve uden. Men det er jo hele tiden en proces for dem.

   Jeg kigger lige forbi din blog om lidt. :D
   Mange tak for din kommentar og de søde ord, det varmer.
   Tjek mig evt også ud på twitter og instagram - Jeakh

   Knus <3

   Slet
  2. Ja jeg var lige faldet over din blog - via instagram :) Og der gik jeg lige mig selv til at lyde som en stalker ;)

   Jeg kan heller ikke vente, og jeg håber inderligt at skaberne lytter til spillerne i deres proces :) Det ville være fedt :)

   Knus <3

   Slet
  3. Okay cool.. Elsker instagram. Hvad hedder du derinde??
   Man må gerne stalke.. det gør jeg også.. ha ha

   Jeg er sikker på de nok skal lytte, de vil nok bare gerne lave det bedste spil og derfor tager det jo hele tiden tid.. Desværre.. :D

   Knus <3

   Slet
  4. Instagram er også hyggeligt! :)
   Jeg hedder therealboeffie :D

   Ja det er nok derfor det tager så lang tid. Men hvis vi så kan få det vi virkelig gerne vil have, så er det også ventetiden værd ;)

   Slet
  5. Du havde jo fundet mig på instagram før jeg kunne nå det.. ha ha.. Hyggeligt :D

   Ja vi må håbe det er værd at vente på. ;)

   Slet