google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Bloggens design?
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. oktober 2014

Bloggens design?


Sådan kender i min blog og sådan har den set ud, fra aller første dage. Jeg har hele tiden elsket mit design, men nu er det efterhånden 2½ år siden, jeg startede og jeg overvejer om det kunne være tid til lidt forandring. Jeg synes personligt godt man kan se at jeg er nybegynder og meget amatør. Men hvad skal jeg ændre, hvorfor og er det egentlig en dum ide. Jeg kan virkelig ikke finde ud af det og samtidig aner jeg ikke hvad jeg gerne vil. Først tænkte jeg om jeg skulle ændre lidt på min header, altså toppen, men samtidig kan jeg også godt li den. Så overvejede jeg at skrive noget på min skrift type, men kan ikke overskue lede efter en anden. Jeg har tidligere overvejet farven, men på en eller anden måde hænger den ved endnu og jeg elsker at min blog har en farve.

Jeg har brug for jeres ærlige mening og gode råd...
Hvad synes i om min blog som den er??

12 kommentarer:

 1. Hvis jeg skal være helt ærlig, så tønker jeg ikke over designet.. jeg kigger på indholdet...
  Jeg ville gerne være rigtig kreativ på min egen blog, men aner ikke hvordan jeg skulle lave et anderledes design end hvad jeg gør nu...

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder som om du godt kan li min blog som den er??? ;)

   Slet
  2. Jeps, synes den er fin som den er :) Jeg ville sikkert også godt kunne lide den, hvis du lavede andet design, men for min skyld behøver du ikke :)

   Slet
  3. Lige nu ved jeg heller ikke, hvad jeg egentlig skulle ændre hvis det var.. :D
   Jeg er da glad for at du kan li den som den er..

   Slet
 2. Kan super godt lide din header sammen med din blogs navn - for mig meget rammende og sigende :-D
  Kan godt forstå det med farven - men nu er det efterår - så passer farven jo helt perfekt ;-)
  Det vigtigste for mig ved skriften er at den er nem og læse og ikke forsvinder ind i baggrunds farven - så her er absolut ingen klager herfra :-D

  Men kan følge dig i at nogle gange er forandring ønsket og godt - måske lade baggrunden følge årstiden ? Blot en tanke :-)

  Rigtig dejlig dag til dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har haft mange tanker omkring farven også fordi jeg personligt ikke ønsker at skrifte den hele tiden.. som nogen feks gør, med årstidens farver.. Hvis jeg skulle følge det, skulle min blog feks være orange nu og det er min hade farve.. ha ha.. Så er det nok alligevel bedre med den lilla.. også fordi jeg ved at man stadig kan læse den hvide skrift... Jeg blev virkelig frarådet den hvide skrift da jeg startede bloggen, men synes egentlig det går meget godt.. Jeg har heller ingen problemer selv med at læse den... :D

   Jeg er glad for at du kan li min header.. jeg kan ikke selv finde ud af, om den er for nybegynder agtig.. Dog er den meget mig, da jeg selv har taget billedet osv..

   Tak ford din kommentar, det betyder meget :D

   Knus og god dag til dig <3

   Slet
 3. Jeg synes, det er fint og overskueligt :-) Synes personligt godt, at det kan blive lidt for rodet og Uoverskueligt, hvis layoutet er alt for fancy :b

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk overvejer jeg at gøre det lidt mere overskueligt.. synes det kan virkelig lidt rodet ude i højre side. men stadig kun en tanke. Man tak, er da glad for at folk kan li min blog :D

   Slet
 4. Altså jeg synes den er fin som den er, men hvis jeg virkelig skulle sige noget lidt mindre positivt, så farven (som jeg godt kan lide!) kan godt få siden til at se lidt mørk måske lidt halvdyster ud.. Personligheden i bloggen fjerner det, men jeg kan huske at jeg tænkte sådan da jeg så bloggen første gang og også hørt det hvis jeg har skulle vise andre noget :) men kan godt lide at der er noget farve!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord... Jeg har aldrig tænkt at min farve gjort min blog dyster.. :D
   Lækkert at høre andres mening..
   Jeg tror jeg ville få svært ved at vælge en anden farver, den her er meget mig.. :D

   Slet
 5. Lilla er sådan en dejlig roligt farve så for mig gør det intet men hvis du vil springe ud og ændre en helt masse så tænk i samme baner som dit design er nu.

  Klar lys tekstfarve, klar link farve og en god mellemmørk baggrund hvor teksten er på.
  Et baggrundsbillede som er nemt at gentage med billede på som ikke tager fokus fra din side.

  Og for guds skyld, lad vær med at farvelægge halvdelen af din side ligesom jeg har gjort det -.-'

  SvarSlet
  Svar
  1. Lilla er bare mig.. tror ikke jeg kunne vælge en anden farver, hvis det var.. Mine tanker er mest ang designet med texten og alle de der ting ude i siden.. :D Synes det er svært vælge, hvad der skal være der og hvorfor. Har også mange tanker om min header, men folk genkender den også ret nemt og kan li den.. det er sku svært.. :D

   Slet