google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg ville vælge...
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

21. oktober 2014

Jeg ville vælge...

De fleste jeg kender er ret sikker på, om de enten er til hunde eller til katte. Jeg har personlig aldrig følt mig mere til det ene, end det andet. Da jeg var yngre havde vi en hund, en Irsk-setter og det var noget af en mundfuld. En stor jagthund, som krævede masser af motion og opmærksomhed. Den oplevelse har virkelig lært mig meget og jeg ved at hvis man skulle vælge en hund, så er det altså en stor beslutning og det kræver måske mere, end de fleste er klar over.

Jeg har i mange år sagt at jeg aldrig nogen sinde, skal ha en hund og heller ikke kat for den sags skyld. Dog kan jeg mærke at den holdning nok ikke kommer til at vare evigt. Når vi engang finder noget andet at bo i, kunne jeg måske gode overveje det en extra gang. Jeg har i dag også fundet ud af, hvilken hund det evt skulle være, hvis vi skulle ha en.

Jeg har totalt forelsket mig i racen yorkshire terrier, de er alt for søde og den har også en god størrelse. Jeg fandt lige et billede til jer på google. Er den ikke bare alt alt for cute??


Hvilken hund ville du vælge??

10 kommentarer:

 1. Hvor er den da bare sød den vovse på billedet :)

  Ja, nu kan jeg jo ikke ligefrem påstå at jeg er til små hunde, med de halve heste vi har herhjemme :) Jeg er til store bamsede hunde... altså små hunde er skam også søde, men jeg er mere til lidt større hunde....

  Hvis jeg skulle vælge en mindre hund, så ville jeg helt klart vælge en Fransk Bulldog :) er simpelthen vild med den race :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej Nej Nej.. har du drukket af natpotten??? De er såå grimme.. ha ha

   Slet
  2. Nej nej nej, har ikke drukket af natpotten...

   Nogle af vores venner herude har en Fransk Bulldog, og den er så sød :)

   Slet
  3. Er det det der med at noget er sååå grimt at det næsten bliver sødt.. ha ha

   Slet
 2. Åh der findes så mange søde hunderacer og kan ikke helt vælge en :$ *suk*

  Har længe været vild med den franske bulldog, Welsh Corgi cardigan og xoloitzcuintle (Mexicanske hårløse). Men det jo ikke helt små hunde o.O Og okayokay, rottweileren og staffordshire bullterrieren er også på listen xD. *suk*

  Yorkshiren er altså også sød! og fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der findes så mange og de er alle søde på hver deres måde... <3
   Kan godt forstå du ikke kan vælge.. :D

   Slet
 3. Åårh, jo, den er virkelig sød :-)

  SvarSlet
 4. Ååååh, hvor er den sød <3 Jeg har i mit barndomhjem haft en yorkshireterrier, som blev knap 18 år. Det var desværre en skadet hund, men den fik et godt liv hos os.

  Manden og jeg har en shorkie, som er en blanding mellem en yorkshireterrier og en shitzu. Hun er en glad lille hund, men hun har også "terrier"-tendenserne på godt og ondt ;-) Hun er ikke blevet større end 2,7 kg, men det er lige meget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det være dejligt med sådan en lille en... <3
   Glæder mig til det en dag bliver min tur..

   Slet