google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jule Blog Challenge #15 - Et gammelt Jule billede.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

15. december 2014

Jule Blog Challenge #15 - Et gammelt Jule billede.

Dette er det eneste billede der findes af mig, som barn til Jul. Eller i hvert fald det eneste billede min Mor kunne finde. Billedet er fra 1992 og jeg må være 8 år gammel der. Det er et billede fuld af gamle minder og det er nok en af de år, jeg husker aller bedst. Vi fejrede Jul i Sommerhus på Langeland. Dengang havde jeg ingen store bekymringer og julen var fuld af magi. Magien skabte min Mor og det er jeg hende oprigtig taknemmelig for i dag. Når jeg ser tilbage som voksen, er jeg godt klare over at selv om det var en god oplevelse for mig, så tog det mange kræfter for min Mor.

Jeg håber lidt at vi engang kan holde jul i Sommerhus igen og til den tid, håber jeg at det kan blive sammen med min Mor og at vi kan betale tilbage med ro, omsorg og hygge. Det er en af mine små drømme, men om det kommer til at ske, kan kun tiden vise.

Jeg er stadig lidt i chok over, hvis dette er det eneste billede der findes af mig, i min opvækst til jul. Jeg har derfor sat min Mormor på sagen. Jeg ved hun har taget rigtig mange billeder og skulle der findes nogen flere, så må hun ha dem. Min Morfar mente at jeg skulle komme forbi i en uges tid og kigge selv.. Ha Ha.. Det er jo lidt af en opgave, det er jeg godt klar over, men har også sagt til hendes at det ikke haster. Spændende om hun kan spore noget op..


10 kommentarer:

 1. Nu er jeg ikke inde i din familie historik, så håber at det er okay at jeg spørger.. Ellers må du gerne sige fra.

  Hvis dit håb er, at i en gang kan holde jul sammen i sommerhuset igen, hvad forhindrer så at det kunne blive til næste år, fx? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er det er lidt indviklet at forklare. Selv om det er min drøm er det desværre nok ikke alle andres.. Jeg har svært ved at overtale min Mor til at det kan være en god ide.

   En anden ting er at vi næste år skal være hos min Svigerfamilie og de er rigtig glade for deres traditioner om at være hos min svigermor og det er helt fint. :D

   Men måske om 2 år, men det kommer meget an på hvor mange vi feks skal være.. Hvis vi skal være 11-12 stk er det alt for mange, både for mig, men også for andre.. Det er jo altid lidt af et puslespil, men mon ikke den en dag går op.. :D

   Knus <3

   Slet
  2. Okay, jeg forstår.

   Det lyder også rigtig dejligt, at i skal være hos din svigerfamilie næste år :D

   Jeg kan godt forstå, at det er mange mennesker. Det kræver meget planlægning, sådan en juleaften.

   Jeg håber dog, at du får dit ønske opfyldt måske om 2 år eller en anden god gang :) Hvis din mor nu kom til at se det billede eller flere billeder derfra, som kunne minde hende om en rigtig god jul i har haft der.

   Slet
  3. Hun mindes den jul på en helt anden måde.. nok mest med stress så det er noget af en udfordring.. ha ha.. :D

   Men ja, det kræver planlægning og at vi kan lokke dem med.. men nu må vi se.. ellers må jeg tage alene sammen med Søren engang.. :D

   Knus <3

   Slet
  4. Nå okay.. Jamen, så er det måske ikke så nemt at overtale hende. Men man kan jo håbe ;)

   Det er selvfølgelig også en mulighed! Det lyder til at du har fundet en rigtig god kæreste :) Og jeg håber at du får en rigtig god jul.

   Slet
  5. Nej det er noget af en udfordring.. :D

   Han er guldværd og jeg føler mig så heldig hver eneste dage.

   Rigtig god jul til dig også..
   Knus <3

   Slet
 2. Svar
  1. Det er et meget sødt billede, men jeg er lidt ked af hvis det er det eneste der findes..
   Håber min Mormor en dag finder et. Hun er igang med at lede.. :P

   Slet
  2. Kan godt forstå det er lidt trist, hvis det er det eneste der er... håber også hun finder nogle flere :)

   Slet
  3. Skal ud til min Mormor i morgen eller torsdag og hente sådan en maskine (gammeldags kødhakker) man kan lave vaniljekranse med.. Tænker at hun nok har fundet 1000 album frem jeg selv kan kigge igennem.. Jeg får nok ikke lov til at gå før vi har fundet et.. ha ha..

   Knus <3

   Slet