google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Skubber tankerne væk.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

5. februar 2015

Skubber tankerne væk.


Jeg har i dag prøvet at ligge tankerne lidt væk og bare prøve at være tilstedet i stedet for at gemme mig. Jeg stod op, fik ryddet lidt op, støvsuget og så kørte jeg mod Odense. Planen var at jeg ville varme op med en lille gåtur og derefter træne. Vejret var dog så lækkert at jeg droppede det kedelige træningscenter og blev ude i den dejlige sol. Det blev til et dejlig lang tur på næsten 10 km. Kan seriøst ikke huske, hvornår jeg sidst har gået så langt og slet ikke alene. Men i dag var det skønt og jeg nød det. Jeg fik turfet på turen og sendt en masse smil til andre folk, som havde fået sammen ide. Jeg er stolt og rigtig godt tilfreds med mig selv i dag. Jeg fik også handlet lidt lækkert til aftensmad. Kæresten havde lige brug for at vi i dag skruede en smule ned for grøntsagerne, så vi fik en lækker entrecote, grønsags tærte, ovn kartofler og lidt bearnaise. Det smagte super lækkert og i morgen få vi så resten af tærten, med salat til..

Lørdag er der Dansk Melodi Grandprix og hvis man kender mig, ved man at det er noget jeg skal se. Jeg havde faktisk tænkt evt at se det sammen med nogen, men Søren har haft en travl uge på kursus, så det bliver bare ren afslapning og hygge herhjemme. Jeg har dog besluttet at vi skal ha 3 retters 80'er menu. Jeg vil lave hønsesalat på ananas-ring til forret, Roastbeef med råstegte kartofler til hovedret og Søren har bestilt citron fromage til dessert. Glæder mig allerede til Lørdag. 

Inden det bliver Lørdag, kommer der jo lige en fredag først og det glæder jeg mig endnu mere til. Jeg skal mødes med Gizmo og så skal vi nyde et par timer sammen, inde i Odense. Ingen af os har særlig mange penge, men det skal ikke stoppe os i at skrue op for hyggen.

Glæder mig utrolig meget til en dejlig weekend, hvad planer har i?

4 kommentarer:

 1. Vi har vist haft samme idé om lange ture i dag :-) Min blev også ekstra lang her i det fantastiske solskin i dag. Det var bare så dejligt. Det gør godt at komme ud i lyset. Vi trænger, gør vi!
  Dejligt med et par hyggedage - både ven(inde?) og kærestedag.
  Vi tager i sommerhus. Der skal gøres forårsrent. Dyner og puder skal vaskes og der skal gøres grundigt rent. Og så skal vi gå ved stranden. Jeg glæder mig!
  God weekend til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har er seje og ja det er hammer godt.. Jeg sugede virkelig bare alle solens stråler til mig.
   Det var helt perfekt :D

   Gizmo er blogger og en veninde - hendes blog hedder: giz-blog.dk

   Det lyder såååå lækkert med det sommerhus, trænger sådan til at komme væk.. glæder mig til april, der skal vi i det mindste på weekendophold..

   Er sikker på i får en skøn weekend..

   Knus <3

   Slet
 2. Er totalt misundelig på din lange tur - ville ønske jeg kunne nyde det som dig ;-)
  Men det er misundelig på den gode måde - Jeg syntes, at det er dejligt for dig, og er glad for at høre, at du har haft en dejlig dag og har gjort, hvad du har lyst til ;-)

  Og nu må jeg da snart finde ud af det der Turf ;-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså havde du boet lige om hjørnet og haft en kørestol skulle jeg da gerne ha skubbet dig en tur. Det var vidunderligt og det er skønt at jeg er mere aktiv denne vinter end jeg plejer at være.. plejer begrave mig selv på sofaen.

   Det turf er meget let og det er ret underholdende..

   Knus <3

   Slet