google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Spontan Søndags-tur.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

16. februar 2015

Spontan Søndags-tur.

Søndag var virkelig en totalt afslapnings og hygge dag. Kæresten startede med at hente rundstykker og så tog vi en lang morfar. Havde faktisk ikke regnet med at jeg ville vågne efter den lur, men jeg trængte samtidig til at komme ud og det gjorde Søren også.

Vi hoppede i noget varmt tøj og kørte til Odense for at spille lidt Ingress. Ja jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forklare hvad Ingress er. Det er vel en form for IRL sænke slagskibe. Man går rundt i byen, finder nogle portaler og prøver på at overtage dem. Det er en del mere indviklet end feks Turf, men når man først lære det, så bliver det samtidigere sjovere. Jeg har spillet med i ca 1 uges tid og føler stadig ikke helt, jeg har lært det 100% endnu, men vi hygger os med det og det er en god måde at komme ud på.

Tiden løb lidt fra os i går, så jeg foreslog Søren at vi kunne tage en Burger til aften, inde i byen på The Burger. Der skulle ikke meget overvejelse til.. Ha Ha. Han synes det var en super ide, så det gjorde vi. Så nu har jeg også smagt deres burger og mums den var god.

Jeg elsker sådan nogle spontane ture, det er virkelig dem der få humøret højt hos mig. :D

8 kommentarer:

 1. Det lyder virkelig som en god dag! :)

  SvarSlet
 2. Dejligt med en spontan burger-middag :-)
  Jeg har i øvrigt prøvet turf-spillet, men jeg tror sørme ikke, at der er nogle turfs i Hedensted :P
  (Ellers kan jeg ikke finde ud af det)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var skønt :D

   Ser ud til at der er 8 zoner i Hedensted. Du kan prøve at zoome ud på kortet og nogen gange kan det godt lige tage et minut at loade. Prøv evt at bevæg dig lidt eller roter kortet, så skulle du gerne kunne se dem :D Der er feks en ved bytorvet..

   Det er det her turf du har hentet ikk: http://turfgame.com/info

   Knus <3

   Slet
  2. Tja - jeg var nok noget uden for Hedensted, da jeg prøvede. Måske inde i storstaden, jeg kan få noget ud af det ;-)

   Slet