google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Earth Hour - Zoo in the Dark.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

28. marts 2015

Earth Hour - Zoo in the Dark.

I dag er det Earth Hour Day, det betyder at hele verden samles om at støtte en god sag og sætte fokus på vores klima. På denne dag slukker man verden over lyset i en time. I Danmark er det kl 20.30 - 21.30. Det kan ikke rede vores klima at vi slukker for lyset i den ene time, men vi gør det for at sætte fokus på vores klima. Så vi alle bliver mere opmærksomme på at vi skal passe på vores jord og hinanden.

Jeg har deltaget i dette event 4 gange tror jeg, eller det er vidst kun 2 af de gange jeg rigtig har været hjemme. Jeg synes det er noget vi alle bør støtte op om.

I aften er vi faktisk heller ikke hjemme. Vi er begyndt at spille Ingress og nogen af de andre spillere, har derfor spurgt om vi ikke skulle mødes i Odense Zoo. Odense Zoo støtter nemlig også op om den gode sag og har et event i aften. Man kan komme ind fra kl 18 og det koster kun 50 kr. Tror faktisk også der er event i Aalborg Zoo og Københavns Zoo. Det er mange år siden, jeg sidst har været i Zoo og jeg har aldrig prøvet at være der om aftenen. Der er forskellige ting på programmet man kan opleve og glæder mig helt vildt. Vi skal samtidig spille Ingress og Søren har bagt Banan Kage vi skal ha med. Det værste er at de lover regn, men de andre siger at jeg bare må pakke mig godt ind og så skal jeg jo nok blive tør bagefter.

Støtter du også op om den gode sag og slukker for lyset i aften?

7 kommentarer:

 1. Neeejjj - jeg støtter ikke om det - i aften - jeg skal fejre fødselsdag. Men god fornøjelse i Odense Zoo. Det er desværre også begyndt at regne her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha, kunne da ellers gøres extra hyggeligt med en masse levende lys. :D
   Håber i havde en skøn aften.
   Jeg havde en god tur i zoo, selv om det også var lidt vådt.

   Knus <3

   Slet
  2. Hmm - svært at lave lammekølle over levende lys ;-))))
   Vi havde en skøn aften, selv om jeg fik et maveonde, der varede lige til kl 4 i morges :(
   Er heldigvis ovre nu.

   Slet
  3. Kom lige til at læse, at det lyder, som om jeg fik maveonde af maden. Det var slet ikke tilfældet - det kom allerede om eftermiddagen :P

   Slet
  4. Ha Ha, man må gerne bruge ovnen og der er også mange der brugere deres tv eller pc..
   Men forstår godt at det kan være svært når man har gæster..

   Håber i havde en god aften og at du er på toppen i dag.

   Knus <3

   Slet
 2. Ej, hvor lyder det bare hyggeligt med Zoologisk have om aftenen - håber, det også bliver dét. Hyggeligt, altså :-)
  Knus og tanker <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså nu var jeg sammen med en flok mænd og vi spillede utrolig meget ingress..
   Jeg ville nok gerne ha set lidt flere dyr..
   Jeg har ikke været i zoo i noget der ligner 10 år, men efter turen i går er jeg nok nød til at tage derud en dag når det er godt vejr igen.. Der er lavet såå meget om og så mange dyr jeg gerne vil se.
   Det var en super godt tur i går aftes, selv om det også var vådt.

   Knus <3

   Slet