google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Ingress.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

18. april 2015

Ingress.

Ingress
Jeg har nu spillet Ingress siden midt i februar og må indrømme at jeg virkelig er blevet grebet af det. Jeg har nævnt det flere gange her på bloggen, men vidst aldrig rigtig fået forklare hvad det er. Det er vel egentlig en form for virkeligheds sænke slagskibe. Et moderne spil krig for voksne, der er træt af kun at nørde hjemme foran pcen.

Der er to hold:
Blå - Resistance - Smølfer
Grønne - Enlightened - Frøer - De Gode <3

Som i nok kan gætte, så er jeg en del af de grønne og er nu rigtig glad for at det var den farve jeg valgt.

Nå, men selve spillet går ud på at man henter appen ned på sin mobil, går udenfor, finder en portal i nærheden. Man hacker aller portaler for at få ting. Hvide portaler er neutrale, de blå er fjenden og kan angribes og overtages, de grønne er så ens egen holds (hvis man er grøn). Man fylder en portal op med 8 resonater og når man har gjort det, kan de linkes til andre portaler. Når man har linket 3 sammen, laver man en trekant og får derved et felt. Jo flere felter, jo bedre og man kan faktisk også lave dem i flere lag, oven på hinanden. Derud over kan man sætte forskellige skjold ind i portalerne, for at beskytte dem. Det er i meget grove træk, det som spillet går ud på.

Det kan måske alt sammen lyde utrolig indviklet, men når først man har prøvet det er det slet ikke så slemt. Jeg har tidligere spillet en del turf, men Ingress er klart sjovere. Jeg elsker at man er på hold med andre og at man kan lave store grønne felter. Søren og jeg har faktisk også fået gået langt mere, end vi normalt ville og det er klart et kæmpe bonus. Før man ser sig om er det gået 2-4 timer. Jeg er ikke så god til bare at gå en tur, der skal helst være en mening eller et mål og her er Ingress perfekt. Jeg vil gerne indrømme at vi nok står lige så meget stille, som vi går, men det er stadig bedre, end hvis jeg bare er hjemme på sofaen.  

En anden ting er også det sociale ved spillet. Det er helt frivilligt om man ønsker spiller sammen med andre, men jeg synes det er et bonus. Vi har været afsted nogle gange efterhånden og spillet med nogen af de andre, det er altid super hyggeligt.

Synes bestemt i skal kaste jer ud i det, men husk nu - De grønne er de bedste. <3

6 kommentarer:

 1. Tusind tak for inspiratonen. Jeg er også løbet sur i Turf - det tog såmænd kun en måneds tid. I starten var det fint at gå nogle ture på steder, jeg ikke lige plejer at komme. Meeen - gå den samme (efterhånden lidt kedelige) tur hver dag - NIX.
  Der skal vel være mindst to hold i Ingress, før at man kan spille - ikke? Jeg forstår det sådan, at man spiller imod hinanden?

  SvarSlet
  Svar
  1. Turf er sjovest i de lidt større byer faktisk og helst hvis man i forvejen kender andre spillere.. Ingress synes jeg personligt er sjovere og får virkelig lokket mig ud..

   Der er kun 2 hold i ingress.. de blå og de grønne. Man hopper bare med på en af holdene og så er man igang.. selvfølgelig skal man vælge grøn.. ha ha Man spiller imod hinanden ja.. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Tak for forklaringen!! :) Efter at have læst om det her på din blog flere gange, googlede jeg det den anden dag og sad og prøvede at søge rundt og finde ud af hvad det går ud på. Dog forstod jeg det ikke helt.

  Dejligt at du føler, at det har fået et formål at gå nogle ture og at tiden pludselig går, fordi man spiller et godt spil. Samtidig med, at man får motion og frisk luft.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har i dårlige perioder store problemer med at komme ud og der er Ingress åbenbart en kæmpe hjælp.

   Hvis du kaster dig ud i at prøve det, så sig endelig til.. :D

   Knus <3

   Slet
  2. Det er dejligt, at du har fundet noget som kan få dig ud :)

   Mjaaaah, nu må jeg se.... Om det sker en dag xD Så skal jeg nok sige til.

   Slet
  3. Det er bare helt okay... jeg er selv blevet små afhængig af det :D

   Slet