google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Er jo blevet god til at læse.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

14. juni 2015

Er jo blevet god til at læse.

Som nogen af jer måske husker, så havde jeg store problemer med at læse, men der er vidst sket lidt af et mirakel. Har siden Marts måned, læst 9 bøger og jeg fatter det, ikke engang selv.

På billedet ser i de sidste 4 bøger jeg har læst. Nogen har måske set at jeg har min egen reading challenge via Goodreads. Har faktisk en gang tidligere udvidet den udfordring med 4 bøger og nu ser det så ud til at jeg er nød til det igen. Føler mig ikke på nogen måde presset af den challenge, det er kun et bonus, når jeg når et nyt mål.

Nu hvor jeg ikke længere, har så let ved at hækle pga håndledet, så er det sku dejligt at kunne læse lidt. Samtidig giver dig mig mulighed for at få slappet af og finde noget ro. Ikke bare ro, men totalt ro. Når jeg skal læse, skal der helst være helt stille, ellers kan jeg ikke koncentrer mig, men det er jo så samtidig en fordel. Havde aldrig drømt om at jeg skulle blive glad for at læse, men kan virkelig mærke at det er godt for mig. Førhen kunne jeg kun slukke tankerne med min PC eller tvet. På en eller anden måde, virker det bare mere rigtig med læsning, det er som om man er mere IRL og det er jo noget af det jeg rigtig gerne vil.

8 kommentarer:

 1. Det er jo sådan, at lysten driver værket. Jeg var også lærer dengang Harry Potter udkom. Det var helt fantastisk at se børn helt ned i 2. klasse SELV kæmpe sig gennem bogen, fordi de VILLE. Det skabte nogle årgange med fantastiske læsere - på flere niveauer - også fantacy genren ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved ikke hvorfor jeg er blevet så glad for det nu, det kan måske også være alderen: :D
   Ja eller at jeg har lettere ved at finde roen til at læse..

   Ja der var ret mange der sprang på fantacy bølgen.. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Så ved du hvordan jeg har det når jeg læser, jeg synes at det er så dejligt befindende og spændende at læse :) Og det blev endnu sjovere, da jeg opdaget bogblog verden.

  Jeg håber at du bliver ved, at du vil få nogle skønne læse oplevelser nu hvor du har udvidet din udfordirng på goodreads :)

  knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror stadig jeg skal finde ud af hvilken slags læser jeg er og hvilke forfattere jeg oprigtig er mest til.. Det tager nok lidt tid.. :D Må prøve lidt mere forskelligt..

   Knus <3

   Slet
 3. Det er bare så skønt at du er blevet bedre til at læse og jeg syntes det er flot klaret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er virkelig overrasket over hvor godt det går..
   Lige i denne uge har jeg ret travlt, så er ikke kommet igang med en ny bog, men mon ikke jeg når det :D

   Knus <3

   Slet
 4. Jeg savner det så meget! Men hvis du kan komme igang efter så mange år, så kan jeg forhåbentligt også komme igang igen, hvis jeg kommer på den anden side af det her:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har aldrig i mit liv været god til det med læsning, ikke fordi jeg ikke kunne, men fordi jeg aldrig har haft ro i hovedet til at holde fokus og koncentrer mig om det..

   Jeg er helt sikker på at du nok skal komme til at læse igen når du også finder roen.. Du må holde fast i troen og håbet.. Der er en vej søde.. <3

   Knus <3

   Slet