google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Svært ved at finde ro igen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

23. august 2015

Svært ved at finde ro igen.

Som jeg har nævnt tidligere, så har jeg brugt denne weekend på at hjælpe min Mor og hendes mand med at flytte. Det har tager utrolig mange kræfter, men vi har også hygget os med det.

I dag var planen så at jeg bare skulle slappe og gå i koma på sofaen, men efter to meget aktive dage, har kroppen svært ved at slappe af igen. Besluttede derfor at køre over til de gamle igen og se om de havde fået pakket lidt mere ude. Jeg købte også en lille indflytnings gave til dem. En lille hibiscus busk og et par special øl.


Ja og så endte det jo hurtig med at jeg gik til hånde, hvor jeg kunne og slappede lidt af i skyggen for resten. Det bliver såå godt, når de kommer rigtig på plads og hold nu kæft, hvor er jeg bare misundelig. Jeg glæder mig såå meget, til det en dag bliver vores tur, til at få noget andet at bo i. Hader den her ventetid.

Søren lavede lækker lasagne til mig til aften og resten af dagen, står bare på afslapning, jeg skal virkelig se om jeg kan finde lidt ro igen. Kroppen er fuld af uro. Jeg har ikke de store planer for den nye uge. Skal lave lidt i forbindelse med det Bloggertræf vi er igang med at arrangere. Ja og måske jeg lige skal en tur forbi Odense i morgen og ha byttet min ring til en anden størrelse.

Håber i alle sammen har haft en god weekend og er klar til en ny uge. <3

2 kommentarer:

  1. Åh, den uro i kroppen - det er Så ubehageligt! Håber, du finder lidt ro de næste par dage <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er så træls.. ind imellem føler jeg at jeg står på et ben og hele tiden skal forsøge at finde en balance.. Det er hårdt arbejde.. Jeg har dog fundet lidt mere ro i dag.

      Slet