google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hæklet Baby Giraf Rangle
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. oktober 2015

Hæklet Baby Giraf Rangle

Der er to ting jeg virkelig gerne har ville prøve længe, men som jeg samtidig har frygtet lidt.  Det ene er at lære læse en rigtig hækle opskrift og den anden at hækle en "bamse". Jeg fik den ide igår at jeg rigtig gerne ville prøve lave en baby-rangle, men kunne simpelthen ikke finde en video jeg kunne li.

I morges fandt jeg så en dansk opskrift på Bloggen - aestheticsliving

Jeg har brugt bomuldsgarn fra Søstrene Grene og en hæklenår str 3.


Det var sådan set rimelig let at læse opskriften, så den udfordring klarede jeg ret fint. Synes dog det er utrolig svært at skulle hækle, så stramt og det er virkelig en ting mit håndled ikke er så tosset med. Jeg har lavet en fejl eller to og man kan se lidt fyldet igennem hullerne, men ud over det, er jeg godt tilfreds med mit første forsøg. Jeg havde heldigvis også sådan en rasle-dims, til at komme inden i, så den også kan rasle.

Nu har jeg prøvet det, men om jeg nogen sinde kaster mig ud i sådan en ting igen ved jeg ikke. Det var som sagt hårdt for håndledet og var et rigtig pille-arbejde. Det bedste ved denne udfordring er at jeg klarede at læse en rigtig hækle opskrift, så nu er jeg ikke så nervøs for den del mere. :D

Ja der er jo gået en del baby-hæklerier i den her hos mig, men det er lige så meget fordi det har givet mig mod og ideer til at lære lidt nye ting. Jeg er stadig igang med et lille baby-tæppe mere, som er til min dejlige niece Mie's baby, men efter det så har jeg lidt andre ting som skal laves. Ja og så kan det jo være jeg vænner tilbage til et par baby ting senere, når Mie ved hvilket køn deres baby er.

6 kommentarer:

 1. Babyting er altså også bare dejligt overskuelige at lave - og der er næsten altid nogen, som kan bruge tingene :-)
  Fedt, at det lykkedes dig at læse en opskrift - sådan! :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lige til at overskue.. man kan nemt lave en baby ting på en dag eller to.

   Ja det gik rigtig nemt med den opskrift, men der var heller ikke så mange forskellige masker. Så nu tror jeg godt jeg tør kaste mig ud i en opskrift en anden gang, hvis jeg ikke lige kan finde en video.

   Knus <3

   Slet
 2. Jeg er også i gang med at hækle en baby-rangle - dog er det en bjørn. Den er der bare ingen opskrift på, kun billeder, så jeg bruger den opskrift på giraffen som du har hæklet en rangle ud fra. Jeg håber(!) at den ender med at blive som jeg vil have den - jeg har aldrig prøvet at lave om i en opskrift og bare prøve mig frem.

  Men den er fin, den rangle du har lavet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor fedt... Håber du vil vise den når den er færdig for jeg vil rigtig gerne se..

   Og mange tak, er også godt tilfreds med mit første forsøg.. :D

   Slet
 3. Hvor er den fin. Godt gået. Og rigtig god idé. Det er lækkert at lave babyting - de er overskuelige og hurtigt færdige ;-)
  Har du set Kay Boysen aben: Den er på denne blog http://www.kreaposen.blogspot.dk/p/hklede-dyr.html
  Der er også masser af andre fine hæklede ting. Hvis du savner inspiration.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak er også ret tilfreds med den..

   Har godt se aben, men personligt er jeg ikke så tosset med den. Alle har den jo snart.. ha ha..

   Synes aldrig jeg mangler inspiration faktisk, så det er ret heldigt.. :D

   Slet