google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Overdådig Lørdag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. november 2015

Overdådig Lørdag.

Søren var så heldig at han i sidste måned, fik et gavekort i fødselsdagsgave, til restaurant Flammen. Det var et gavekort til Grill Brunch for 2 personer.

Jeg var så så heldig at han gerne ville ha mig med og vi var derind i går formiddags. De har så meget lækkert at man næsten ikke kan vælge og det er så overdådigt at det er lige før, det er for meget. Det var en super oplevelse og blev jo selvfølgelig alt alt for mæt. Bagefter gik vi lige en hurtig tur igennem Odense og en hurtig tur ind i Tiger.
Lørdag eftermiddag fik jeg lige ryddet lidt op og så kom min dejlige nevø Viktor og min Bror forbi. Det var så dejligt at se dem igen og vi havde et par rigtig hyggelig timer sammen. Viktor var lidt ude på ulykker og pludselig siger han: "skal jeg ta' dig med udenfor". Ha Ha.

Tiden fløj hurtig fra os, så det blev bare til et hurtig stykke rugbrød for de sultne. Søren og jeg havde ikke selv den store appetit, efter turen på flammen.

Aftenen gik med af se Danish Music Awards og hold nu op, hvor måtte jeg altså styre følelser og tårer et par gange. Flere af de sange som blev spillet rørte mig dybt og har en masse minder. Det er bare sådan noget musik kan, kravle helt ind under huden. Imens havde min kammerat Jens og jeg gang i en gætteleg om vinderne. For hver pris skulle vi gætte hvem der løb med statuetten. Jeg vandt jo selvfølgelig.

Ialt var det en virkelig dejlig Lørdag og selv om jeg stadig er utrolig træt, så er humøret altså virkelig i top her. Søren og jeg har det super godt og jeg var så heldig at han også har forkælet mig med en Nissedør. Den kan jeg lige vise jer en dag ved lejlighed, det er jo lidt for tidligt med julepynt. :P

Fik jeg forresten sagt at Søren og jeg snart skal se Lukas Graham Live.. Kan slet ikke vente. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar