google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: GiveAway - PowerBank Fra MobilCovers.dk
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. september 2016

GiveAway - PowerBank Fra MobilCovers.dk


Som nogen måske læste den anden dag, så har jeg testet en LG PowerBank for MobilCovers.dk. Er stadig rigtig glad for den og glæden stopper ikke der. Jeg har nemlig også fået lov til at forkæle en af jer, med en magen til. Så er du træt af, altid at mangle strøm på mobilen, når du er ude, så er det her måske lige noget for dig. Du har i hvert fald nu, muligheden for at vinde denne Powerbank.

Tænker at vi gør, som jeg plejer her på bloggen. For at vinde, skal du samle lodder. Du bestemmer selv, hvor mange lodder du ønsker at deltage med. For hver ting du opfylder, får du et lod. Det eneste som er obligatorisk, er at du er fra Danmark og at du smider en kommentar med dit navn og din mail.

Du har mulighed for at samle 5 lodder i denne GiveAway.

1: Skriv en kommentar med navn, mail og antal lodder. (obligatorisk)
2: Like Mobilcovers.dk Facebook side.
3: Følg mig på et af de sociale medier: Facebook, Twitter, Bloglovin, G+, Instagram,
4: Del dette indlæg på et socialt medie, feks Facebook, Twitter, Bloglovin, G+, Instagram osv.
5: Fortæl hvorfor du skal vinde denne powerbank?

På forhånd tak, fordi i har lyst til at lege med og stort tak til MobilCovers.dk fordi de havde lyst til at lave dette samarbejde. Jeg trækker en vinder Onsdag d 14 September.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

14 kommentarer:

 1. Nicole - Colleandresen@gmail.com - 4 lodder.

  Jeg vil rigtig gerne vinde den her powerbank, dog ikke til mig selv, da jeg selv ejer en, men til min plejefar som er begyndt at bruge tablet og telefon mere end før og det ville være rart for ham at kunne tage sådan en powerbank med :).

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en super sød tanke og fedt at du vil være med. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Rikke - rikkestavski@gmail.com - 3 lodder.

  Jeg vil så gerne vinde den her powerbank, da min mobil evigt og altid løber så hurtigt tør for strøm. Så det kunne være min redning med en lille powerbank i tasken ;)

  Fin konkurrence <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Super at du er med og man kan altså heller ikke leve ugen en powerbank. :P

   Knus <3

   Slet
 3. Caroline - caroline-os@hotmail.com - 4 lodder

  Jeg synes ikke jeg bruger min mobil sååå meget .. Men det gør jeg. Og ja, jeg er med på Pokémontrenden, så nu er det værre end det plejer! Derfor skal jeg selvfølgelig vinde :D

  SvarSlet
 4. Jeg deltager med tre lodder. 1 for kommentar, 1 for følge via bloglovin og 1 for hvorfor.

  Med 2 teenagere i huset er der altid mangel på strøm på telefonerne. De bruger mange timer om ugen i idrætshaller/trænings lokaler eller stadions. Der er sjældent mulighed for at lade telefonerne op. Det er ikke rart at børnene er ude på egen hånd mens de løber tør for strøm, så man ikke kan få fat i dem

  Hilsen Dorte ellafanta @gmail.com (uden mellemrum)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja så skal der vidst lidt strøm til, tak fordi du er med. :D

   Slet
 5. Jeg deltager med 4 lodder.

  Jeg krydser finger for at jeg bliver den heldige vinder af den her konkurrance, for jeg mangler powerbank til de dage hvor jeg er ude fra 6 om morgen og kommer hjem kl 22 om aften. Jeg er vandt til at have en oplader med men, det er ikke alle steder at der er stikkontakt. Så det vil være super rart med en powerbank.

  Derudover kunne det være fedt med en powerbank til de dage, hvor man fx skal ud og spille Pokémon go eller tag mange billeder osv :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Man mangler bare altid strøm, kan slet ikke leve uden min powerbank.

   Dejligt at du ville være med. :D

   Slet
 6. Jeg deltager med 4 (eller 5 lodder, hvis det tæller med, at linke til dette indlæg via min egen blog).

  Jeg har i lang tid godt kunne tænke mig en powerbank, så jeg er fri for altid at tage min oplader med, hvis jeg fx skal til et eller andet, hvor jeg ved der er chance for at tage mange billeder eller lignende (eller fx hvis jeg er ude og fange Pokémoner). Jeg har før præsteret at tage min oplader med i byen, for at komme hjem uden (ak ja, den glemsomhed).

  Men jeg er jyde, og der kan derfor indimellem være ret langt fra tanke til handling, og derfor er det blevet ved ønsket om at anskaffe mig en, og det ville jo absolut være fedt at vinde en så :)

  Mette Doctor Lund / mettedoctorlund@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare ikke til at leve uden i dag. Utroligt at de ikke laver bedre batterier til mobilerne i dag. :D

   Knus <3

   Slet
 7. Deltager med 4 lodder!
  Vil super gerne vinde powerbanken fordi den virker til at være god og den jeg har lader meeeeeeeget langsomt og kan ikke lade telefonen vildt meget i forhold til hvor meget det rent faktisk kræver at have den, så krydser alt der krydses kan!

  Maja Holmgren / majaholm94@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også en skøn powerbank og synes den lader op i et ok tempo.
   Dejligt at du er med.

   Knus <3

   Slet